onsdag 14. august 2019

Rundt spisebord 150 cm

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Rundt spisebord på nett.


Kjøp møbler med kvalitet hos Chilli. Bredt utvalg av runde spisebord. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet.

Det som finnes på bordet er lett tilgjengelig for alle rundt og ingen trenger å strekke seg lengre enn til midten. Moderne spisebord med lekre, solide kryssben. Her kan man enkelt få samlet familie og venner rundt et mer sosialt bord. Bena gjør det enkelt å plassere flere stoler rundt bordet.


Bordet kommer også med en diameter på 1cm. Leveres direkte til døren – Velkommen! Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Nydelig og meget kraftig Chateau rundt spisebord produsert av hvitcasket massiv eik. Jewel Table – Et rundt og kvadratisk bord med tre ulike mål på 14 1og 1cm.


Bordplaten er i heltre, mens understellet kommer i sort lakkert stål eller rustfritt stål. Finnes i flere behandlinger og koster 36. Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større.


Se utvalget på skeidar. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Eller skal familie og gjester samle seg rundt et elegant spisebord i aluminium?


Vi har varehus over hele Norge. Uansett hva slags stil du har, har vi et spisebord som passer inn på din uteplass.

Hvis du er på jakt etter et massivt spisebord , kan det hende at et spisebord i betong er noe for deg. Betong bordene er tøffe og robuste og tåler en norsk sommer. Sortmalt med kryss bein. To ileggsplater a cm.


Det medfølger illeggsplater til bordet som gir det en størrelse på 200cm. Her finner du flust av spisebord til hjemmet. Handle trygt på jotex. Maten er lett tilgjengelig for alle rundt bordet og ingen trenger å strekke seg lenger enn til midten. Hold deg oppdatert på interiør og meld deg på nyhetsbrevet vårt.


Spisebord med tilleggsplate – 90×190. Ens for alle bordene er, at de er lavet af kvalitetsmaterialer, så design og kvalitet går hånd i hånd. En av grunnene er det klassiske designet – men også fleksibiliteten på at dette bordet kan være veldig lite – og bli veldig langt.


Prinsippet med splittede eller doble ben som på denne modellen kan også overføres til andre type modeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg