tirsdag 27. august 2019

Skjult nummer ringer på natten

Skjult nummer ringer på natten

Bredt utvalg av ringer på Stylight. De kuleste nye mote ankomstene. Hemmeligt nummer ringer konstant. Et hemmeligt nummer ringer konstant, hvad skal jeg gøre?


En gang gjorde jeg det og personen sa ikkeno. Jeg tar telefon ikke. Skjønner godt at du synes det er ekkelt, men jeg vet om noen der det samme skjer. Noen ringer fra samme nr. Slik har det vært i flere måneder.


Og dette er snakk om godt voksne, oppegående mennesker. Tror kanskje det finnes noen syke individer som bare velger seg ut tilfeldige nr. Hei, for ikke lenge siden ringte et privat nummer meg halv om natten.


Han som ringte sa at det var politiet. Så minutter senere ringer det igjen. SVAR: Hei Takk for at du tar kontakt med ung. HELP: Skjult nummer Mobil og Tablet.


Nå undrer jeg uansett på en liten ting som kan koples opp mot det. Du skjønner, jeg har i det siste fått en stor mengde provoserende oppringninger på mobilen. Vælger du at have hemmeligt nummer , men ikke skjult nummer , vil dit telefonnummer blive vist, når du foretager opkald.


Vælger du både at have hemmeligt nummer og skjult nummer , vil du ikke være til at finde i telefonbøger eller offentlige registre og når du ringer til nogen, kan de ikke se dit telefonnummer, men der vil i stedet stå. Hvis man afviser et nummer fra en person med skjult nummer , vil tjenesten viderestille opkaldet til et modtageren betaler- nummer ejet af Trapcall. Trapcall viderestiller så nummeret tilbage til ens egen telefon, nu med nummeret synligt.


Her velger du Anropsavvisning. Det er tjenesten trapcall. Deretter trykker du på Liste for automatisk avvisning og legger til de numrene du vil avvise. Om du også vil avvise alle som ringer med skjult nummer krysser du av Ukjent.


Dette vekker meg, min datter og min samboer. Sender forespørsler om å ta en øl. Skriver på engelsk.


Oppskriften er stort sett den samme: Som oftest ringer mannen til kvinnene midt på natten eller tidlig om morgenen. Han ringer fra skjult nummer , slik at kvinnene ikke kan identifisere ham. Oplysningen via 118. Dit nummer vil ikke blive vist. Udeladt Nummer Vælger du Udeladt Nummer , så vil hverken dit nummer , navn eller adresse blive vist på sider, som fx 118.


Om jeg rekker å ta den kommer det bare opptattsignal. Eg tek ikkje telefonar dersom eg ikkje ser nummeret, dei som vil ha tak i meg får vere så ærlege (ja, det går an å ringe med falskt nummer (at telefonen din viser eit anna nummer enn det faktiske som ringer deg), men det er litt over nivået til den gjennomsnittlege fjortisen). I dag vekket de min.


Tror der kan være forskelligheder i hvordan teleselskaberne behandler forskellige numre, så det kan være det hemmelige nummer der ringer til dig, er en bot eller et udenlandsk teleselskab, som miner penge ved at du tager telefonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg