onsdag 28. august 2019

Drops garn

Leveres innen timer. Hillesvåg Ullvarefabrikk er levende opptatt av håndverkstradisjoner. Prisene gjelder for Norge. Her finner du mer enn 120. Ikke gå glipp av nyheter og eksklusive tilbud.


Mange farger, garantert lavpris og lynrask levering.

Finn strikkeoppskriftene dine online. Med over år i strikke- og heklebransjen, jobber hardt for å tilby det beste innen strikking og hekling, inspirasjon og gode rå men også kvalitetsgarn til fantastiske priser! Vi holder åpent hver tirsdag og torsdag fra kl.


Det er også mulig å komme utenom åpningstid. Når det handler om strikking, ønsker vi alle garn som er deilig, varmt og fint å se på, men også er behageligt og slitesterkt. Trykk på bildet for mer informasjon om farger, priser, rabatter, artikkelinformasjon mv. Tap picture for more information.


Et kløfritt og veldig mykt garn , perfekt egnet for myk babyhud. Perfekt for toving!

Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Norskprodusert garn i egen fabrikk på Sandnes med den mykeste ull, alpakka og merinoull, lekker silke og mohair, kvalitetsbomull og slitesterkt strømpegarn. All slags strikkegenser og jakker til dame i høy kvalitet. Stort utvalg og rask levering. Komplett utvalg klær til jobb og fritid.


Slitesterkt som bare et sokkegarn kan være! Alt du trenger for lidenskapelig strikkeglede! Varer kan hentes på Hovseter i Oslo etter avtale. Drops Big Merino Garn. Garnet Léttlopi fra Järbo blir til varmende og samtidig pustende plagg.


Når du vil ha et vakkert plagg som tåler den nordiske kulden er med andre ord Léttlopi garnet for deg. Meld deg på nyhetsbrev. Fibrene i garnet er ubehandlet, hvilket betyr at det kun er vasket, og ikke er utsatt for noen kjemisk behandling før farging. NORGES BESTE GARNBUTIKK PÅ NETT.


Nettløsningen er levert av MEDIAS. Strikkeoppskrifter som inspirerer. Når du besøker vårt lille strikkeunivers, ønsker vi å gi deg akkurat det du trenger for at det skal begynne å krible i fingrene.


MEOLDY - En luksuriøs blanding av merinoull og børstet alpakka!

Det myke og lette garnet er perfekt for oversize plagg og tilbehør, det er lettstrikket med store pinner uten at det blir for tungt. For oss på Rauma handler det om å vekke skaperglede og å inspirere til kreativitet. Alt i garn , strikkeoppskrifter, strikkepinner og strikketilbehør fra kvalitetsleverandører. Se utvalget og kjøp her! Garnkos - din garnbutikk på nett!


GARNALTERNATIVER GARNALTERNATIVER. Har du et kvalitetsgarn laget av de beste råvarene, holder det med en enkel oppskrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg