tirsdag 27. august 2019

Feire 20 års bryllupsdag

Finn en bryllupdagsgave som huskes. Jo lengre man har vært gift jo mer edelt blir betegnelsen på bryllupsjubileumet, og målet for mange ektepar er å få feire gullbryllup etter å ha vært gift i år. Finn på noe hyggelig sammen, om så bare en liten kino-date i en ellers så hektisk hverdag når neste års bryllupsdag står for tur.


Porselen symboliserer det sterke forholdet mellom kone og ektemann, som har holdt sammen i gode og onde dager gjennom hele år. Som bryllup jubileer er en utmerket anledning til å feire , kan du komme opp med mange bryllupsdagen gave ideer som er unike og nyskapende. Les videre for slike store gave ideer.

Nå har dere vært gift i tjue år, og dere begynner å kjenne hverandre svært godt som ektefeller. De fleste har nok opplevd både oppturer og noen nedturer i løpet av alle disse årene, men når man har vært gift så lenge så viser det en dyp gjensidig respekt. Denne bryllupsdagen kalles for Porselenbryllup. Gå på disse restaurantene når det er den helt spesielle anledningen. Sjekk ut disse stedene i Restaurantguiden fra Osloby.


Alle år har egne navn frem til års bryllupsdag. Bryllupsdag , bursdag eller frieri? Etter det er det et navn kun for hver femte år.


Det betyr ikke at man må hoppe over å feire de årene imellom.

I Danmark har man navner på alle årene frem til 2 men jeg har ikke funnet at det er vanlig i Norge. Vi har snart års bryllupsdag. Graden av feiring preger navnet, slik at gull- er bedre enn papirbryllup. Gi en opplevelsesgave!


Superparet har i dag sønnene Brooklyn Joseph ( ), Romeo James (17) og Cruz David (14) og datteren Harper Seven (8) sammen. I takt med familieforøkelsene har også parets formue vokst, og ifølge The Mirror sitter det britiske paret i dag på verdier til over en milliard dollar. Jubileumet kan paret enten feire sammen alene, eller det kan være en stor fest med venner og familie, som i et bryllup.


Som regel feirer man en bryllupsdag med en middag, eller med kaffe og kaker på ettermiddagen. De gledet seg til å feire ti års bryllupsdag , så fikk Geir dødsdommen Før ektemannen døde av muskelsvinnsykdommen ALS, kunne tobarnsmor Bente L. Engen (45) få panikk av tanken på at hun. Sølvbryllup er en stor bryllupsdag og det er ikke uvanlig å feire dette med venner og familie etter års ekteskap. Det er mange gaver som er laget av sølv og de mest vanlige er bestikk i sølvtøy og smykker som ringer, kjeder, armbånd og øredobber. Oversikt over alle bryllupsdager finner du her.


Foreldrene mine har års bryllupsdag om noen måneder. De har aldri feiret den selv, jeg var år før jeg visste hvilken dag det var Jeg har lyst til å gjøre noe spesielt for dem denne dagen, og gi dem en skikkelig gave i tillegg til å invitere noen nære slektninger på middag (alt som en overraskelse). Tenker å benytte 4-dager på tur (blir vanskelig å få barnevakt for flere dager, tror jeg) Har et CT-billett som kan benyttes samt at vi har ca 150EB poeng.


I tillegg har vi også muligheten til å benytte oss av Fly Premium, dvs. Det er slett ikke verst å kunne feire års bryllupsdag , UTEN å være gift. Så da sier det seg selv at det var ikke MIN bryllupsdag.

Derimot var det mine gode venner Monica og Øivind som har holdt ut med hverandre i hele år i dag. Gratulerer med dagen, begge to! Vi feirer også års bryllupsdag til sommeren.


Vi er av den typen at vi har glemt halvparten av årsdagene våre, men har de siste bestemt oss for å feire litt hvert år. Ikke noe mer enn at vi skaffer barnevakt og finner på noe bare vi ut å spiser, kino ect.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg