torsdag 8. august 2019

Dyrlege i helgen

Veterinær - dyrlege svarer deg på telefon nå, spør om alt som gjelder ditt dyr. I helgen møter du Ida på vakt på klinikken. Akutthjelp gjelder både sykdom og skader.


Utenom vanlig åpningstid blir du viderekoblet til vakthavende veterinær. Derfor er det også viktig at folk forsikrer dyrene sine.

Det koster litt, og prisen varierer fra selskap til selskap, men samtidig kan det lønne seg selv om dyret behandles bare for en skade eller sykdom. Et annet alternativ er å opprette en sparekonto for formålet. Ved Evidensia Bodø Dyresykehus har vi alltid dyrenes velferd i fokus. Vi ønsker å gjøre besøket hos oss til en god opplevelse, hvor vi møter dyrene på deres premisser. Fra og med nå trenger ingen kjæledyreiere i Midt-Norge lengre å bekymre seg for hvor man skal henvende seg hvis uhellet er ute.


Evidensia Trondheim Dyresykehus tilbyr døgnvakt hver eneste dag hele året fra og med 1. Med jevne mellomrom gjør norske medier prissjekker av dyreklinikker i Norge.

Her kommer vi best ut av alle klinikker. Med kvalitet og kompetanse i fokus ønsker vi også å tilby konkurransedyktige priser. Finn din veterinær, ditt dyresykehus eller din dyreklinikk i Norge.


Vi tilbyr hjelp av høyest mulige kvalitet til din hund og katt, året rundt, døgnet rundt. Liker å drive med kirurgi og ultralyd. Har hunder og katter. Interesser utenom arbeidet er fisking, helst med fluer, men viktigst er det å komme seg ut på turer. Pågående sykdomsutbrudd hos hund.


Flere veterinærer har de siste ukene fått inn hunder med alvorlig diaré. Mattilsynet anbefaler hundeeiere å begrense nærkontakten mellom hunder og å holde hunder i bånd slik at man har kontroll på dem. Derfor har vi i tillegg til å hjelpe dyr og eiere, også hatt egne fadderbarn fra Strømmestiftelsen i de siste årene.


Veterinæren på vakt er tilgjengelig kvel natt og helg 3dager i året, for hele Trøndelag. Av Vilde Løvaas Jensen Fredag 22. Denne bedriften er ikke godkjent lærebedrift i noen av de fylkene vi får data fra.


Se kildeangivelse for Vigo lenger ned på siden for å vite mer. Hvert år mangler tusenvis av læreplasser i Norge.

Vi ønsker å minne våre kunder på viktigheten av å bruke flåttbånd på hunden sin når man tar den med på reiser til middelhavsområdet og videre sørover og østover, slik rådet vårt alltid har vært. Et moderne dyresykehus med et stort hjerte. AniCura Dyresykehus Stavanger har et bredt tilbud innen kirurgi, indremedisin, øyelysing og behandling, tenner, onkologi og generell smådyrmedisin. Bonde- og Småbrukarlaget hadde invitert til Bødal Bygdahus i kveld der dyrlege Helge Jordhøy holdt kåseri om opplevelser etter år som dyrlege i bygda. Dyrlege Abrahamsens Smådyrklinikk 10.


I tillegg kommer prisen på konsultasjon og eventuell behandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg