fredag 2. august 2019

Ovnsbakt middag

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter.


Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess. Burrito er en meksikansk rett med myke tortillalefser. Lag den gjerne med kjøttsaus, bønner, ris, guacamole, revet ost og rømme.


I denne oppskriften har vi brukt kyllingkjøtt, men du kan også variere med andre typer kjøtt, som biff av okse eller svin indrefilet. Fisk i form til middag er noe av det enkleste du kan lage. Dette er også enkelt mat å lage til mange, for denne gjør seg nesten selv.


Torsk med brokkoli, gulrot og tomat er perfekt hverdagsmat.

Med hvit saus og ost blir nok dette en familiefavoritt. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Enkel og rask middag med laks Enkel og rask middag med laks Bla til innhold. Ovnsbakt laks med sitron.


Sweet chili wok med laks. Fisken kan serveres varm eller kald. Varm med nykokte poteter, agurksalat og smørsaus laget av fiskekraften vi får av ørreten. Kal kan den serveres på koldtbordet eller som en selvstendig rett. Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat.


MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Skjønner du hva jeg mener? Godt, varmt og trygt. Nå kan chorizo kanskje være litt sterk for noen, men da bytter du den bare ut med en annen type pølse – en salsiccia for eksempel.


Laks er ofte en favoritt når det kommer til fisk. Den røde fisken er nydelig både rå, stekt, ovnsbakt , røkt og gravet. Spis den som filet, i fiskesuppe, som burger, i wok, i wrap eller selvfølgelig som sushi. Det finnes nemlig betennelsesdempende fordeler i både laks, fermentert rødkål, ingefær, hvitløk og mandler.


Resultatet er en fyldig tomatsuppe med masse smak! Servert med et godt ostesmørbrød har du en fullverdig middag.

Denne retten har 9kcal pr 1gram. Man ville jo bli temmelig lei av å bare spise løk til middag (selv om denne oppskriften er super). Men, det vi skal ta med oss, er ideen. Ideen om å sette noe i ovnen og la varmen der inne gjøre resten av arbeidet. Oppskrifter til alle anledninger!


Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Helsedirektoratet anbefaler å spise fisk til middag to til tre ganger i uken, og laks er populært både blant store og små. Om det er vanskelig å få de små til å spise fisk, er fiskegrateng et godt alternativ for å tilføre de viktige næringsstoffene.


Så hakker du litt nøtter (hasselnøtter) og drysser over før du baker laksen i ovnen. Jeg bruker alltid steketermometer og tar ut fisken når den er grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg