fredag 23. august 2019

Halvstav

I denne DROPS video viser vi hvordan man hekler en halvstav (halvst). Legg tråden rundt nålen. Stikk nålen gjennom masken du skal hekle, gjør et kast rundt nålen og dra tråden gjennom masken, det er nå masker på nålen. Gjør et nytt kast og dra gjennom alle tre maskene.


På denne måten hekler du halvstaver. Engelsk tale, men veldig god illustrasjon.

Half-double crochet betyr halvstav. For venstrehendte, klikk her. Artikkelnummer: 012.


Tenkte bare jeg skulle vise deg hvordan du hekler en halvstav : Her hekler jeg med dobbelt garn, bare så du vet slik at du ikke blir forvirret av det. Ferdig halvstav , heklet i fremre maskeledd. En halvstav er den synlige masken som bygger nest minst i høyden eller lengden av et arbeid. Halvstav profilnummer 32.


En halvstav lager du ved å først lage et kast rundt nålen før du stikker den gjennom neste maske.

Gjør så et nytt kast på tråden og trekk den gjennom alle tre maskene på heklekroken. Illustrasjonsvideo finner du her. I disse snøfulle tider er det fint med et sitteunderlagene til skituren.


Disse er heklet av rester av Hexa (1 alpakka) i rødt, lys grått, mellomgrått, brunmelert, lys brunmelert og natur. Det er rett og slett heklet opp nøste for nøste av restegarnet. Slik blir stripene tilfeldige. För att minimera miljöpåverkan är ytbehandlingen vattenbaserad.


Damestørrelsen avsluttes her). Nå skal du hekle halvstav i hver halvstav videre resten av lua. Hvordan lage en halvstav Den halvstav (forkortet hdc) er litt av en underlig sting.


Den halvstav faller i mellom en fastmaske og en dobbel hekle i høyden, men i stedet for å jobbe off to sløyfer på en gang, trekker du tråden gjennom tre løkker på kroken. Noe av det fantastiske med å jobbe som. Avslutt med kjedemaske. Sett inn markør her. Dette er bunnen på trekket.


Snu med luftmasker, dette gjelder som første stav på neste omgang. Nå er midtpartiet bak ferdig og nå skal baksiden på første bein lages. Du har nå rader.

Finns att få i dimensionerna ø mm och uppåt, men vi har 4 och mm som standard. Ytbehandling: Obehandla olja, bets, klar eller kulörlack enligt NCS. I disse dager har hun gitt seg i kast med å hekle julepynt, og hun vil mer enn gjerne dele tre fine og gratis hekleoppskrifter med Dem. Den siste løkken festes i beg. Hekle luftmasker.


Siste finish er luftmasker mellom annenhver halvstav i en runde. Da får du en fin kant. Her er det bare fantasien som setter grenser. Det er nå felt maske, og det er maske på høyre pinne.


For å felle maske til, strikk ny maske og dra den gamle masken fra høyre pinne over den nye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg