onsdag 7. august 2019

Morsomme møterom navn

Vi har fire møterom på jobben, og nå er det klart for navnekonkurranse. Har noen noen forslag på artige navn på møterom ? Blir så innmari upersonlig med Det store møterommet eller Fellesrommet. Tips mottas med takk! Når møterom , til både intern og ekstern bruk, skal få nytt navn er det ekstremt viktig at navnet velges med omhu.


Det samme gjelder for rom av den mer stille typen, kjent som stillerom. Det er fort gjort å gjøre fatale feil. Jeg og noen venner har tenkt å lage klan, men vi finner ikke på noen kule navn Spiller CS:S. Tanken er nærliggende, men Semway er ikke en lekeplass.


Vi mener at det ikke går an å gjøre en fullgod jobb ved å sitte låst foran pc-skjermen hele dagen uten pauser. Er det noen kreative sjeler der ute? Vi trenger hjelp til å finne navn på rommene på det nye Jakt- og Fiskesenteret som snart står ferdig på Flå. Har dere noen gode forslag til navn på disse rommene?


Romoversikt: navn og nummer Romnummeret angir rommets fysiske plassering i Ole-Johan Dahls hus. Romnummeret er tredelt og består av etasje, hvilken side av bygningen rommet er, og plassering i lengderetningen. Web-gruppen i Alstahaug kommune har etterlyst navneforslag til rådhusets møterom og vi vil nå be deg om å. Alle møterom har fått eget navn som gjenspeiler Reitangruppens handelsvirksomhet. Veggene er sorte og prydes bare av et stort bilde trykket på en aluminiumsplate.


Bildet er hentet fra virksomheten med mennesker i fokus, og motivet henger sammen med navnet. Fremtidsmagi til møterommene Mange av oss lever fortsatt i den digitale steinalderen, men visningsveggen ved Universitetet i Tromsøs Institutt for informatikk gir allerede i dag en forsmak på fremtidens kontrollrom, møterom og konferanselokaler. Trenger morsomme navn Nyeste artikler. Gjør surfingen sikrere og mindre irriterende: Dette er nytt i Firefox.


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! I Steinkjerhallen kan det tilrettelegges for morsomme gruppeaktiviteter som passer i alle sammenhenger. Hva med å spille bumperball fotball eller utfordre deg selv til nye høyder i klatreveggen.


Kom å ha det gøy sammen hos oss! Visste du at utskjæringene i The Carves toppetasjer ga navn til bygget? Bygget er kledd i spansk marmor, mens de karakteristiske utskjæringene avdekker mørkt treverk for en flott og effektfull kontrast. I byggets underetasjer er det kontorlokaler, mens det er boliger i etasjene oppover. Vi har et stort utvalg av konferanselokaler og møterom å velge mellom, uansett om du vil kjenne pulsen midt i City eller dra et stykke utenfor byen.


Her finnes alt fra små hotellperler med mindre møte- og grupperom, til store konferansehoteller med kapasitet til å arrangere kick-off, bankett eller kongress. Kort eller lang aktivitet? Her kan du være med og bestemme. Storbondenes utfordringer er lagt opp som en konkurranse mellom to eller flere lag og er enkle og morsomme aktiviteter som passer for alle.


Våre konferansehotell i sentrum av København har flere unike rom med plass for alt fra de mindre møtene til de større konferansene og arrangementene. København er dessuten perfekt som utgangspunkt for konferanser, uansett om det blir pauser og egenti eller om du skal ut på morsomme aktiviteter med teamet. De tilbyr også en rekke morsomme aktiviteter som vekker konkurranseinstinktet og som utfordrer arrangementets deltakere. Les mer om aktivitetene her. Moderne møterom for kurs og konferanse.


Morsomme møterom navn

Losby Gods tilbyr konferanselokaler i varierende størrelse med kapasitet fra til 1personer. Vi tilbyr tre konferansesentre med møterom og plenumskapasitet til 3personer, kun minutter fra Stavanger og minutter fra Stavanger lufthavn Sola. Våre dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet.


På Engø Gård finner du møterom for alt fra til personer. Kjært barn har mange navn. Hele Norges skiltmaker.


This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg