onsdag 21. august 2019

Navneskilt sykepleier silikon

Navneskilt Til Helsepersonell. Billig, Raskt, Enkelt - Kjøp Her! Vi har alle type navneskilt og stempel til helsepersonell. Perfekt for butikkansatte og andre. Logotrykk i farger.


Navneskilt sykepleier silikon

Dersom du ønsker mer informasjon eller vil endre innstillingene dine, kan du trykke knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. PenHygienic med navneskilt. Fargeglade navneskilt og lommeskilt som sprer glede! Graverte navneskilt og 3D navneskilt i mange farger og varianter! Stort utvalg til gode priser!


Det er vi på Color4care. Hos oss kan du designe ditt eget navneskilt og du har mulighet for å virkelig vise fram din personlighet. Med våre navneskilt vil vi sette farge på din personlighet som får din pasient eller kolleger til å smile.


Et navneskilt kan være så veldig mye mer enn bare en brik. Praktisk navneskilt (med penneholder og lomme) i størrelsen 32xmm. Smettes over lommekanten. Velg blant mange forskjellige symboler og bakgrunner. Layouten kan derfor avvike noe fra bildene.


Normal leveringstid er 3-arbeidsdager. Hold styr på tiden i helsetjenesten med en sykepleierklokke. Spesielt når det gjelder deg som er helsearbeider så kan dette være noe som virkelig er nødvendig. Personlig utstyr til helsepersonell, Førstehjelpsutstyr.


Undervisningsmateriell. Medisinske møbler og inventar. Pleie og behandlingsutstyr. Vi leverer søsterur, navneskilt , sakser, overlevelsessett, morsomme penner og utstyr til uniformen.


Vi ønsker å tilby en sikker og trygg netthandel med korte leveringstider. Vi har derfor et fokus på sikre betalingsløsninger, for at kundene våre skal føle trygghet. Vi har varelager i Norge og har derfor svært korte leveringtider.


Navneskilt sykepleier silikon

Pennholder med plass til penner, sakser eller pinsetter. Penfix pennholder er utstyrt med en plastlomme med en etikett hvor navn og tittel kan skrives eller printes på selv. Komplett sortiment av termoplastisk polymer, masterbatch, silikon , polyuretan m. Meget brukervennlige og slitesterke stempel for profesjonell bruk. Vi har års erfaring innen stempelproduksjon!


Alt fra navneskilt og søsterur, til legefrakker og penner. Og ikke er det så fryktelig dyrt heller. Selv har jeg både navneskilt med skinnmappe og søsterur med silikonrem herfra.


Bilde hentet fra Gymo. Søsterur er et must. Denne kan du bytte ut remmene på i andre farger, og den er i silikon så den kan vaskes. FinnPocket kan festes navneskilt på.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Nå er hygienemappen i silikon hovedproduktet. Senere i år lanserer Frostad en ny nettside som lar.


Med integrert navneskilt sørger den også for et ryddig uttrykk på helsearbeideruniformen. Penner og sakser som faller ut av helsearbeideruniformen og ned på gulvet, skal rengjøres før videre bruk. Inkludert integrert penneholder med plass for penner, sakser o. Hos oss får du både navneskilt med penneholder og tradisjonelle navneskilt med festenål eller magnetfeste på. Har du ferdig original på vektorfil?


Noen som vet hvor en kan bestille sånn, evt en nettadresse? Vårt populære søsterur fester du på arbeidsfrakken. Urskiven er vendt opp ned slik at brukeren enkelt skal kunne se tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg