mandag 5. august 2019

Trampoline xxl

Alltid stort utvalg og god service. Se vår store uttak. Finn vår kontaktinformasjon her. Trampoline - bestill online her - års garanti - fri frakt! Flere modeller tilgjengelige.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Lagerstatus i våre varehus. Vi tar forbehold om at avvik i varehusenes beholdning kan forekomme. Rund trampoline med fjærer, én meter i diameter, seks ben og gummiføtter for stabilitet og sikkerhet. Maksimal brukervekt er 1kg.


Rammen leveres ferdigmontert med fjærer og kantbeskyttelse. XXL Sport og Villmark er Nordens største sportskjede. Vi tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer på nett og i våre mange varehus.


Velkommen til en hyggelig handel hos XXL ! Her kan du finne mange nyttige tips til valg av trampoliner.

Du kan blandt annet se tips for vedlikehol sikkerhet og bruk. Om du tenker på å investere i en god trampoline , og ønsker å lære mer om dette, klikk her. Hvis du kjøper trampoline i en nettbutikk, inngår ofte levering hjem (til tomtegrensen), slik at du slipper å måtte tenke på hvordan du skal få trampolinen hjem fra butikken.


Denne fordelen må ikke undervurderes, siden en skikkelig trampoline med tilhørende nett og stige er svært vanskelig å transportere. Beskyttelsesnettet er høyere enn hos de fleste konkurrentene. Med en trampoline i hagen har du det morsomste treningsredskapet i verden utenfor døren. En god trampoline er ikke bare for lek, den gir faktisk trening uten at man tenker på det, for man hopper jo fordi det er moro.


Das versprochene EXPERIMENT! Gefährlichstes TRAMPOLIN der WELT vs RIESEN WASSERBOMBE! Vi hører gjerne fra deg! Wenn dir meine Videos gefallen, kannst du mich gerne kostenlos.


Oval trampoline med kraftfull sprett og stort hoppeareal! Den ovale storselgeren North Explorer har fått et nytt design med svart kantbeskyttelse og et oppdatert sikkerhetsnett. Samme gode sprett, robuste rammeverk og gjennomtenkte sikkerhetsfunksjoner som tidligere, men med nytt design og utseende.


Denne modellen er et prisgunstig valg for noen med høye krav til sprett! Supreme Ground Level, patentert design og første på det norske markedet som ligger flatt med plenen. Vi bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.


Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du vår Cookie Policy.

Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Foreldre vil at barna skal ha det moro, leke utendørs og kose seg. Ingen ønsker stadig å bekymre seg for hvordan det går med barna. BERG tilbyr trampoliner med de høyeste sikkerhets- og kvalitetsstandardene. For hver hage finnes det en egnet trampoline som passer dine behov.


Det var en Jumpking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg