onsdag 7. august 2019

Venter tvillinger

Venter tvillinger etter dødsulykken. Bode Miller og Morgan Beck Miller med hyggelig nyhet. Tvillinger får ofte god selvinnsikt.


Gjennom tvillingforholdet lærer de om sider ved sin personlighet og individualitet som gir dem evne til bedre å forstå egne reaksjoner og følelser. Identiske tvillinger. Selv om det har vært mye for familien, har de funnet trøst i sine fire andre barn.

Sammen med Morgan har han sønnene Nash (4) og Easton (ti måneder), og fra to tidligere forhold har han datteren Neesyn (11) og sønnen Samuel (6). Nå får familien to nye barn å glede seg til. Få måneder senere kan paret nå avsløre at de venter tvillinger.


Terminen er satt til begynnelsen av neste år. Vi er uker på vei nå, så nær slutten av første trimester. Vi er ekstremt forelsket og gleder oss veldig til dette! Mens noen har hatt en mistanke, kommer beskjeden om to fostre på ultralydskjermen som et sjokk på de fleste. Før den første ultralydundersøkelsen vet man som regel ikke om man venter ett eller flere barn.


Beskjeden om at man er gravid med tvillinger , pleier å komme som en stor overraskelse.

Den fremkaller kanskje både glede, bekymring, spenning og forventning. Der avslørte nemlig 32-åringen at han og kona Maren Kristoff venter tvillinger. Eneggede tvillinger kommer fra samme eggcelle og sædcelle og har derfor helt likt arvestoff og blir identiske tvillinger.


Når vi oppdager tvillinger på ultralyd og stemningen har lagt seg litt, vil vi undersøke om tvillingene er eneggede eller toeggede. Hjelp - vi skal ha tvillinger ! Vi var på UL i dag, for å sjekke organer på den lille, i og med at jeg har diabetes. Er uker på vei og har allerede vært på en UL i uke 6. Det er både glede, sjokk og engstelse. Overraskelsen var derfor rimelig stor da gynekologen sier, ja se her du, her ser vi både knoll og tott! Det viser seg at vi venter eneggede tvillinger , no.


Magen er betydelig større og tyngre gjennom hele svangerskapet, og for mange er det dette som gir mistanke om tvillinger. Man kan regne med at tvillingmagen i uke er like stor som ved uker hos enlinggravide. Vi gleder oss og ungene kommer sannsynligvis etter Giroen, skriver Alexander Kristoff i en tekstmelding til TV 2. Mariah venter tvillinger President Obama fikk vite det først (VG Nett) Mariah Careys ektemann bekreftet på radio at det er to babyer i vente. Celine Dion venter tvillinger (VG Nett) Celine Dion (42) og ektemannen René Angelil (68) ønsket seg ett barn til. Nå kommer det tvillinger.


Den første tiden med tvillinger kan ses på som en unntakstilstand. Det kan være lurt å tenke på den som en investering, og ikke legge andre planer enn å venne seg til de nye rollene som tvillingforeldre. Foreldrene er trøtte.

Matt og Jodi Parry hadde gledet seg til å få tvillinger. Med da tvillingene ble født, sa legen noen ord som har brent seg fast i Jodis hukommelse. Jodi var gravid for andre gang, da hun fikk beskjed om at hun ventet tvillinger. Paret hadde sønnen Finley fra før. De gledet seg til å øke familien med de to eneggede tvillingjentene.


Nå var den ene litt mindre og jeg må tinn til kontroll igjen snart. Hvordan ville du reagert dersom noen sa til deg: du venter tvillinger ? Du tror kanskje du har et svar, men egentlig aner du ikke hvordan du ville reagert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg