onsdag 7. august 2019

Tips til god lørdagsmiddag

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning.


Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden.

Her er de fylt med kylling, vendt i en søt og spicy saus. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! I ovnen i 180`c i min.


Denne blir bare bedre jo lenger den står. Du kan fin lage den klar kvelden før, og hive den i ovnen dagen etter:-) Server brø ris og salat til. Jeg trenger noen tips til dagens middag.

Det er kun meg og samboer som skal spise, men vil servere noe vi ikke spiser så ofte eller kanskje aldri har spist før! Han jobber til sent i dag, så jeg ønsker å servere noe til han kommer hjem Takk for tips og svar! Herlig mat til sultne studenter I ukens studentkokebok kan du finne flere alternativer til raske sandwicher, varmende supper og lage en lekker lørdagsmiddag. Enkel lørdagsmiddag for 4. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


Potetene vender du i olje, og krydrer med det du liker, det kan være alt fra bare salt og pepper til provencekrydder eller annet. Ved siden av dette kan du lage bernaisesaus. Jeg er glad i brokkoli, så det hender jeg har det ved siden av. Dette er også lett å servere til mange!


Middagstips - jentekveld. Tyskland er kjent for sine forfriskende rieslinger, men dette landet har mye mer å by på. Mai Tjemsland med den gjeve tittelen Master of Wine tar deg med på en reise gjennom kjente druer og områder, i tillegg til mindre kjente vinskatter. Du kommer garantert til å sette tysk vin på din favorittliste etter dette. Hva vil du lage idag?


Her er tips til måltid du lager på rekordtid. Perfekt i en hektisk hverdag! Brune bananer gir god smak og sødme til en rekke nye oppskrifter.

Her får du tips til å spise dem opp. Av og til er det veldig greit å ha ingrediensene til middagen i én og samme form, putte den i ovnen og gjøre noe annet mens retten stekes ferdig. Ja, har dere noen tips jenter?


Tenker litt biff, pita eller pizza. Men morro å høre hva andre skal ha! Det er noen ganger man virkelig må imponere. Recept och tips för LCHF. Hvis det er det som er poenget er det bare å trå til skikkelig med menyen, så er mye allerede lagt til rette for deg.


Cirka til to kilo lammekjøtt (bog eller koteletter, men koteletter er dyrere) 5-løk, deles i to.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg