torsdag 29. august 2019

Ferdig pannekakerøre

Tilsett kun vann og bland sammen. Ferdig røre kan forsåvidt være praktisk, for eksempel hvis du skal på tur, men da ville vi heller vispet sammen en hjemmelaget røre og fylt den på flaske. Da blir det like enkelt ved steking, og smaker mye bedre. I en travel hverdag, hvor det å vente på at røra skal svelle tar for lang ti kan Toro absolutt være et alternativ.


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.

Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Smelt margarin i en god og varm stekepanne. Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.


Når pannekaken er stekt på begge sider, brettes den sammen og legges i et ildfast fat med lokk. Bland sammen egg og sukker. Ha i mel og rør til en jevn røre.


Rør inn resten av melken, litt salt og smeltet smør.

Jeg skulle lage pannekaker fra bunnen av for en gangs skyl og denne oppskriften var den som kom først opp når jeg søkte på nettet etter oppskrifter. Men de smakte ikke godt i det hele tatt, de smakte bare egg og det var mer en bitter smak enn søt smak på de. Så jeg skal ikke lage disse igjen, da kjøper jeg heller ferdig pakke på. Klassisk og enkel oppskrift på pannekakerøre.


Server med noe søtt som lønnesirup eller blåbærsyltetøy, eller salt som ost og skinke. Oppskriften gir ca. Hell i så mye røre at den så vidt dekker bunnen.


Drei pannen så røren blir jevnt fordelt over hele bunnen. Både pannekakerøre og ferdig stekte pannekaker kan fryses ned. Fryser du ned pannekakerøre , tas den opp og tines innen bruk. Røra bør ikke stå for lenge i romtemperatur, så tin den gjerne opp i kjøleskapet. Ta røra ut fra fryseren dagen før den skal brukes og sett den i kjøleskapet!


Også Tine selger ferdig vaffelrøre, hvordan vil Toro-variantene gjøre det i konkurranse med den? Toro er kjent for god vaffel- og pannekakerøre , så vi tror vi vil vinne en del på merkevaren vår. I tillegg føler vi at emballasjen vår er mer praktisk og lettere å bruke, sier Langeland.


Skrell epler, og skjær i tynne skiver. Ha litt smør i stekepannen, og legg i en porsjon med epler.

La eplene steke i 2-minutter på middels varme, før et tynt lag med pannekakerøre helles over. Smelt litt smør i en god og varm stekepanne. Jeg har i årevis jaktet på den beste pannekakeoppskriften, og dette er etter min mening verdens beste. De smaker akkurat som pannekakene man får i Frankrike.


Ikke for harde, ikke for myke, ikke for søte, bare kjempegode. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. En ferdig surdeigsstarter skal dufte friskt og godt og ha mange bobler i seg. Surdeigsstartere dufter forskjellig utfra hvilken melsort du bruker.


Jeg synes min surdeigsstarter av spelt dufter godt av grønt eple. Vi har servert dem med blåbærsyltetøy, men de smaker også godt med andre typer syltetøy, bacon eller sukker. Stek resten av pannekakene på samme måte. Visp inn resten av melken, litt etter litt til en tynn pannekakerøre. Smelt smøret og avkjøl det før du rører det inn i pannekakerøren.


La røren svelle i minutter. Pannekaker er kjempegodt! Pensle en liten stekepanne med smør. Varm den på middels varme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg