tirsdag 13. august 2019

Handle i østersund

Reisetips: ting å gjøre i Østersund. Byen ligger ved Storsjön, Sveriges femte største innsjø. Til sammenligning er Mjøsa mindre enn Storsjön.


Trondheim, og er et populært reisemål for shopping og ferier både sommer og. Jeg bor i Trondheim og lurer litt på hvor nærmeste grensehandel er? Jeg har veldig lyst å reise til Sverige for å hamstre Capri Sonne, Pepsi Max brett, Pringles og litt matvarer Hvordan er utvalget i Storlien?

Landets valutakrise gjør også at flere strømmer til for å handle luksusvarer til latterlige priser. Istanbul er ikke bare en billig storby å feriere i. Den magiske storbyen er en smeltedigel av kultur og historie. Handle der det er billigst. I pristester kommer ofte de samme butikkene best ut gang på gang, men man skal også huske på at noen butikker kan ha dyrere varer, men kan ha andre fordeler som til slutt gir en økonomisk fordel.


Dette vil også sannsynligvis gjelde ditt Østersund hotell, men for de som trenger transport finnes det både buss og taxi. Se hvor mye billigere det er å handle tacoen i Sverige. Blant de norske varene er Jarlsberg, Toro gryter, sauser og bakemikser, Grilstad salamipølser, fiskeboller og norskbakte brød.


Alle disse er billigere i Sverige, og på Jarlsberg er det størst prisforskjell og mest å tjene på å handle dette i Sverige sammenliknet med i Norge.

Til slutt regner kalkulatoren ut hvor mye du totalt har betalt for varene i Sverige og i Norge, og hva den totale besparelsen er. Nederst kan du også legge inn transportkostnader, hvis du ønsker å ta hensyn til dette. Bli med gratis til spareland. Thorleifs Bussreiser kjører gratis hver dag, året rundt til Coop Storlien. Her finner du oversikt over avgangstider og ruter.


Reserver ditt Hotell i Östersund online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Bestill overnatting i Østersund.


Se bilder, les kundeomtale og book! Glutenfrie butikker i Östersund. I denne artikkelen skal det heretter handle om V75-løpene i Østersund.


Det er noen norske hester til start, men kanskje hadde man ventet enda flere. Flyvninger til Östersund. Jämtland i Sverige, og som lenge har vært et populært reisemål for nordmenn. Storsjøkatten sin utstilling i Østersund :) Kl.


En tur over grensa kan absolutt lønne seg, både økonomisk og utvalgmessig. Utenmelk jobber med å få flere av disse produktene i norske butikkhyller.

Her har jeg samlet noen tips for handleturen over grensen. Alt finnes nok ikke alle steder. Listens utganspunkt har vært varer fra Matpiraten i Østersund og Maxi Mat på Svinesund. Adresseavisen har satt sammen en handlekurv med billige varer i Sverige, og sett på hva tilsvarende eller lignende varer koster i Trondheim.


Så har vi regnet ut hva det kan koste å kjøre privatbil til Sverige for å handle. Og til slutt presenterer vi fasit på regnestykket: Besparelse i Sverige - minus transportkostnad. Vill du inte köra bil?


Ring för platsbokning och tider. För mer information besök Thorleifs bussresor genom att klicka på knappen nedan. I vår database finner du over millioner deler til salgs, fra hundrevis av bildemonteringer.


Begynn søket med å velge merke til venstre. Deretter velger du modell, delgruppe og til slutt riktig del. Merk at ikke alle tilknyttede selskaper leverer bildeler utenfor Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg