fredag 23. august 2019

Energidrikk amming

Hvis du er veldig redd for babyens helse kan du jo ringe giftinformasjonssentralen og spørre hvor mye energidrikk du kan drikke på en dag uten at det påvirker melken, da vil du sikkert få svar på hvilke symptomer baby kan få også. Hei mars mammaer Var det en ting jeg virkelig hadde gledet meg til etter at baby var født er det å kunne nyte en redbull igjen. Fungerer ammingen godt, kan den også bidra til å forebygge barseldepresjon.


Energidrikker gir deg øyeblikkelig energi. Jeg drikker vanligvis en energidrikk ca gang i uken (altså før graviditet), nå er jeg i uke og har ikke drukket noen energidrikke fordi jeg ikke har visst om det er skadelig for fosteret. Tror det skal komme opp adresse til alle m samme navn. Har du adresse, kan du finne andre i samme husholdni. Dette stoffet er først og fremst kjent som den bestanddelen i kaffe som gjør deg mer våken, men du finner koffein også en rekke andre steder.


Lawrence mener at ammende kan drikke tre kopper kaffe om dagen, mens Helsedirektoratets råd er å begrense seg til maks to kopper. Ammende kvinner bør holde seg til under 1til 2mg koffein om dagen. Jeg kan ikke forstå at det skal være nødvendig for ungdommer å drikke energidrikk.


Man kan bli urolig av det, og den positive effekten er neppe til stede, sier Petter Brelin, allmennlege og leder for Norsk forening for Allmennmedisin. Han er bekymret over unge mennesker som føler behov for et kjemisk stoff. Men som de fleste vet skal man jo være litt forsiktig med inntak at dette vidundermiddelet når man fostrer frem et lite barn.


Kaffe er den viktigste kilden til koffein med te som en god nummer to. I arbeidet ble også koffein fra andre kilder som svart te, energidrikk og sjokolade tatt med. Oppgitt inntak av kaffe gikk betydelig ned i svangerskapet, men drakk mer kaffe enn anbefalt. Amming og spedbarnsernæring.


Konferanser og kurs. Mat og drikke gravide ikke bør spise. I svangerskapet bør du være oppmerksom på enkelte matvarer som kan inneholde mikroorganismer, fremmedstoffer eller miljøgifter som kan være skadelig for fosteret. Hvert år dør millioner rensefisk i norske oppdrettsanlegg – Ville vi tolerert samme dødelighet for andre dyr? Hulda Bysheim i Mattilsynet nylig på en konferanse om lakselus.


Er det flere her som ikke tåler energidrikk ? Prøvde i går for å få mer energi, men ble sint og urolig og helt koko i hodet. Har fått tips om en brukbar energidrikk. Hva gjør disse tre ingred.


For de fleste ekstraktene mangler informasjon om amming , det er altså ikke kjent om det går over og hvordan det ev. Bruk under amming anbefales derfor ikke (2). Det er mange debatter i samfunnet om bromfødning av mødre kan drikke kaffe. Vi blir stadig lokket av kosttilskudd som lover vekttap, flatere mage, større muskler eller forbedret prestasjonsevne.


Inneholdt styrkedrikken til Asterix, Obelix og de andre tapre, uovervinnelige gallerne kanskje koffein? Få en pause i hverdagen gjennom de sakene og temaene du er opptatt av. Underholdning, mote og engasjement som gir deg energi.


Mobil og amming om natta. Tilbake på Sentrum helsestasjon. Babyer og voksne sitter på leketeppet inne på grupperommet. De små begynner å bli trøtte og klare for en lur i vogna.


Nettavisen gir deg nyheter døgnet rundt hver eneste dag hele året også med det siste fra økonomi, sport og livsstil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg