mandag 12. august 2019

Engelske bursdagshilsner

Skal du skrive en bursdagshilsen eller kanskje et bursdagsdikt, og trenger litt hjelp på veien? Da har du kommet til riktig sted. Vi kan hjelpe deg som skal lage bursdagskort.


Lyd er tilgjengelig for alle engelske uttrykk på denne siden — klikk på hvilken som helst frase for å høre den. Skal bare ha en enkel eh hvordan skal jeg si det generell bursdag hilsen å ha inni et kort. Til noen jeg ikke kjenner spesielt godt.


Nesten alltid ønskene til det engelske språket som brukes etter at hilsener til noen feiring eller hendelse i et menneskes liv. Alle vet at Happy birthday — dette bursdagshilsen på engelsk. Hvis du ønsker å gjøre en vanlig frase: bursdagsønske …. Bruk slike uttrykk: For your birthday I wish you …! My birthday wish for you is …! Vi har én oversettelse av bursdag i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Høyt våre flagg vi svinger. Ja, nå vil vi riktig feste!


Dagen er din, og dagen er bra, men du er den aller beste! Se deg om i ringen hvem du vil ta! Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Her har vi samlet en hel rekke med morsomme bursdagshilsener som garantert kommer til å bringe frem latteren!


Del dine gratulasjoner, hilsninger, feiringer og bilder – der øyeblikk møtes. Jeg kan ikke hjelpe deg med å finne noe personlig, siden jeg ikke kjenner henne. Bursdager er naturens måte å få oss til å spise mer kake. Hvordan skriver man en kort lykkeønskning til noen som skal gifte seg, på engelsk (amerikansk, hvis det har noe å si)? Ikke noe romantisk dill, bare en sånn hjertelig til lykke-hilsen.


Skal sende gave og kort til hun jeg bodde hos i USA som utvekslingsstudent for år siden. Jeg skal skrive et gratulasjons kort. Har aldri skrevet det på engelsk jeg. Vi ønsker dere all lykke i verden og en dag dere aldri vil glemme. Kjærligheten får ikke jorda til å snurre.


Men det er kjærligheten som gjør det verdt å bli med på noen runder. Engelsk tekst på bryllupskort Fest og høytid. Fest og høytid Et forum for å diskutere praktiske forberedelser knyttet til jubileer, bryllup, konfirmasjon, bar mitzva, ramadan, dåp og navnefest, mm. Tekster og dikt til spesielle anledninger.


Små, søte retro motiver med forskjellige engelske bursdagshilsner som jeg har limt på forskjellig farget bakgrunnspapir. Hull i venstre hjørne med hvit tråd. Kjekke å ha til en anledning. Skrive korte tekster som uttrykker meninger og interesser, og som beskriver, forteller og spør.


Samtale om noen sider ved ulike levesett, tradisjoner og skikker i engelskspråklige land og i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg