torsdag 29. august 2019

Easygrow lite+

Easygrow lite+

Finn laveste nettpris her. LITE kan forlenges og man har derfor glede av denne til barnet er ca. Easygrow LITE er en praktisk vår- sommer og høstpose for å ha i vognen. LITE er produsert i blant annet økologisk bambusviskose og har myk børstet bomull inn mot barnet. Posen er fin å bruke både i bag og i sportsvogn.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Forleng den til 124cm og bruk den til et større barn i sportsvogn, som sovepose i sengen eller på reisen eller i barnehage. Denne er hele 124cm lang med forlengerdelen på - en av markedets lengste poser. I tillegg er den et par centimeter bredere enn Lite.


Denne vår- og høstposen er en funksjonell fra Easygrow. Den kommer med seperat forlengerdel og kan brettes ut til leketeppe på farten. Denne flotte helårs vognposen har nydelig flettemønster og kan forlenges til hele 124cm og kan derfor brukes fra nyfødt opp til ca år.


Her finner du en oversikt over vinterens favoritter blant Easygrow produkter. Det norsk varemerket Easygrow er kjent for å skape det beste miljøet når ditt barn skal sove. Med sine deilige og myke vognposer laget av, i første hån økologiske material garanterer de at minstemann vugges trygt i søvn. Vognposens innside er laget av myk bomull og har en ytterside i bambus og polyester.


Den har også separat forlengerdel, og man har derfor glede av posen helt til barnet er ca. Lagre dette produktet til en liste. Gi meg beskjed når prisen synker. Sammenlign med andre produkter. Se beste pris på Easygrow Lite Vognpose.


Easygrow lite+

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Vognpose, Sommer, Høst, Vår,. Ny modell av bestselgeren! Tex-sertifisert, testet for skadelige kjemikalier og stoffer. Vanntett: 0mm.


Vattert jerseyfôr for ekstra varme. Easygrow produserer miljøvennlige produkter, for å skape et beste mulig sovemiljø for ditt barn. I sortimentet fra Easygrow finner du vognposer, vinterposer,vårposer, soveposer, hand muffs, og den populære Easygrow Lite-posen. Produktene fra Easygrow vinner også en rekke tester både i Norge og ellers i Europa.


Easygrow lite+

Riktignok kan det fungere med bare et teppe i mildere vær. En myk og praktisk overgangspose som kan brukes vår, sommer og høst. Den har separat forlengerdel som gir posen lang brukstid opptil ca.


Nytt design med flettemønster og skinndetaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg