mandag 5. august 2019

Rundt spisebord ikea

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Rundt spisebord på nett. Kjøp møbler med kvalitet hos Chilli. Bredt utvalg av runde spisebord.

Det som finnes på bordet er lett tilgjengelig for alle rundt og ingen trenger å strekke seg lengre enn til midten. Vi har også rundt bord med illeggsplate slik at du enkelt kan få mer plass. Med utvidbare spisebord kan man gjøre om spiseplassen til et festbord i en fei. Se alle våre spisebord med klaffer og bord med illeggsplater på ikea. Slik dekorerer du ditt runde spisebord Når du skal dekorere et rundt spisebord er det naturlig å la fokuset ligge midt på bordet.


Plasser en generøs blomsterbukett i en vakker rundt vase, eller vær litt sprelsk og lag et stilleben med sesongens grønnsaker dersom du inviterer til en høstmiddag. Uansett om du vil ha et rundt spisebord , et spisebord av eik eller kanskje et spisebord i hvit farge, så finner du garantert en favoritt i vårt brede utvalg. Her er grunner til å velge et rundt spisebord ! Vi lever hektiske liv i hverdagen, og derfor er det ekstra viktig for mange av oss å tilbringe kvalitetstid rundt spisebordet.


Vi spiser, gjør lekser, leser avisen eller prater over en kopp kaffe – spisebordet er på mange måter et sentralt møbel i rommet. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater. Hos oss finner du spisebord i mange forskjellige materialer og tresorter som eik, furu og bjørk, vi har også andre materialer som spisebord i stål og glass. Spisebord til eller personer?


Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk.

Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill. Moderne produkter av god kvalitetsdesign. Du får det bedre når du har det fint hjemme.


Se vårt store utvalg. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! På Chilli finnes det spisebord og kjøkkenbord i en mengde ulike stiler, farger og former. Vi har bord i klassisk, rustikk, vintage, moderne og retro stil, bare for å nevne noen, og du kan garantert finne noe som faller deg i smak. Velg om du vil ha et rundt eller firkantet spisebord eller kjøkkenbord.


En av grunnene er det klassiske designet – men også fleksibiliteten på at dette bordet kan være veldig lite – og bli veldig langt. Prinsippet med splittede eller doble ben som på denne modellen kan også overføres til andre type modeller. Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her!


Et veldig fint spisebord skaper ikke bare et attraktivt blikkfang i hjemmet, men det inviterer deg også til å sitte sammen og nyte maten. Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet! Bordet er det perfekte samlingsstedet for hele familien og når du har besøk. Her finner du flust av spisebord til hjemmet.


Handle trygt på jotex. Uansett hvor i livet du er akkurat nå, vil du få glede av et eksklusivt og individuelt spisebord. Et spisebord er mer enn bare et møbel. Bare tenk på alle timene du allerede har tilbrakt ved spisebordet ditt.


Et flott design vil forsterke den gode opplevelsen. La familie og venner samles rundt spisebordet. Er du på utkikk etter spisebord ? Da har du kommet rett sted.


Våre bord kommer i en rekke ulike utførelser, materialer og farger. I vårt sortiment finner du runde, rektangulære og ikke minst uttrekkbare spisebord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg