onsdag 29. april 2015

Vitser for barn skole

Skolevitser er av typen lille Per vitser som gir et humoristisk innslag i skolehverdagen, kvikke svar til læreren, og hva barna lærer på skolen. Her finner du et godt utvalg av skolevitser. Ser du etter skolevitser?


Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke vitser om skolen. Dette er vitser som passer flott for barn.

Vet du hva som er de mest brukte ordene på skolen ? Ehhh, vet ikke… – Helt riktig! Sjekk ut humoristiske bøker hos tanum. Det var rett før jul og læreren leste ifra juleevangeliet for 1. De satt helt stille og fulgte nøye med. Siden det ikke var plass til dem i herberget, måtte Josef og Maria ta inn i en stall og legge Jesus i krybba der, forklarte læreren.


Her er mange gode vitser om foreldre, skole , dyr og masse annet. Mange morsomme vitser for barn.

Det var første skoledag, og læreren forklarte alle de nye barna i klassen om hvordan man gjorde ting på skolen : – Hvis dere må på do i timen, så rekker dere bare opp hånden… Truls: – Hjelper det da? Er du glad i vitser og god humor? Derfor er skolevitser populært blant skolebarn. Men også hos barnehagebarn som har gjort seg opp mange tanker om hvordan det er å gå på skolen , slår skolevitser an. Morsomme, barnevennlige vitser (barnevitser).


Vitser for barn - barnevitser - barnevennlige vitser. Skole - vitser er gjenkjennbare for barna ! Læreren: Jeg tror -Ikke på det du sier, Harry! To gutter ble sendt til. Vitser om barn , situasjoner der barn er involvert.


Barnas vitser er laget av barn og for barn. Andre kategorier som kan være av interesse inkluderer gåter for barn. Lille Olav var sønnen til en flink bilmekaniker og farens språk dreide seg mye om oljeskift og lignende. Dette fikk læreren oppdage da han spurte Per hvor gammel lillebroren var.


Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Trenger du en rebus eller noen morsomme gåter for barn ?

Alle disse nøttene og oppgavene passer selvfølgelig både for barn og voksne. Ute etter å bli barnets favoritt med noen morsomme vitser ? Vi har samlet en liste med de beste barne vitsene her, slik at du kan få barna til å le høyt og hjertelig! Den var skikkelig bra og morsom og den beste vitseboken jeg har lest og den er proppfull av morsomme vitser den er extremt bra den er beste boken noensinne syntes jeg den er litt vanskelig men den er sykt bra den passer for alle med humor den gir meg latterkrampe dagen lang, jeg anbefaler den! Venneslaruta ble lenge drevet av brødrene Bendik og Johannes. Det er hun som rydder her i huset.


Så var det eleven som hadde problemer med å lære seg navnet til døperen Johannes. Moren sa til han at han bare skulle tenke på Johannes på Venneslaruta. Jo, det var en god ide, tenkte gutten og gikk glad å fornøyd til skolen neste dag.


Hun syns det er morsomt med gåter og vitser - er det noen som har noen gode å dele med oss? Nedenfor finner du et utvalg gode gåter for barn. Klikk på pilene for å se flere gåter. For å se andre kategorier som kan være passende for barn , vennligst besøk hva er jeg gåter.


Gåter for de minste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg