mandag 6. april 2015

Babyverden logg inn

Babyverden logg inn

Compare 100s of Sites at Once. Get the Best Rates in seconds. Your Favorite Destinations! Find Cheap Rental Car Rates Fast. Bli medlem i Babyverden og få informasjon tilpasset deg der du er – enten du prøver å bli gravi er gravid eller har barn.


Babyverden logg inn

Du kan også vinne premier. Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye. For deg som prøver å bli gravi er gravid eller har små barn. Nyheter, fagartikler, eksperter og.


Har du glemt kontoen din? Babyverden er også til for å brukes aktivt - enten du velger å følge svangerskapet ditt på ”min side”, regne deg frem til termindato på terminkalkulatoren eller søke etter et emne som opptar deg. På Babyverden kan du også stille spørsmål og fra svar fra jordmor eller helsesøster, og utveksle erfaringer med andre i samme. Jeg bor også ute i distriktet og er inne i Oslo med datteren min en gang eller to i året.


Babyverden logg inn

Hun er da på rikshospitalet, er det dit dere også skal? Da går det trikk rett ned til sentrum, den stopper nede ved jernbanetorget og datteren min (som er år nå) synes det er helt fantastisk med en runde. Synes liksom ikke det funker like bra som her, det forumet. Noen som bruker det? Book with Confidence!


Der kunne man legge inn enten termindato eller dato for første dag i siste mens. Det står at de tar utgangspunkt i en syklus på dager min syklus stemmer dermed ikke med appen siden jeg har dager. Er det da mest riktig å legge inn riktig termindato.


Babyverden logg inn

Ett år sett gjennom livet til fire babyer fra hele verden. Les om erfaringene deres og fortell oss om dine! Dette er en interaktiv nettløsning som handler om barnets utvikling de fire første månedene.


Jeanette har jobber oppført på profilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg