torsdag 2. april 2015

Strikke sokker herre

Sjekk ut sokker strikke. Sokker med Blonder til Fest og Gøyale Ankelsokker til Hverdag. Oppdag de nye sokker trendene på Stylight.


Har du alltid hatt lyst til å strikke sokker , men ikke helt vet hvordan du skal starte? Her viser vi deg to ulike metoder.

Med den første metoden (som vises i videoen) får du en sokkeoppskrift der hælen praktisk talt strikker seg selv. Om du bare følger steg for steg i videoen, er vi sikre på at du skal få til å strikke sokker. Hei og så kjekt at du har bestemt deg for å strikke sokker ! Det vil ikke bli vellykket å strikke sokkene uten de forkortede pinnene når du strikket forsterket såle.


Du kan derimot bare bytte ut den forsterkede sålen med vanlig glattstrikk, dette er noe. Her finner du gratis oppskrifter på sokker til herre. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse.

Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Du skal nå strikke videre på sokken , rundt og rundt, og. Alt er enkelt når man kan det, og husker selv hvor jeg strevde med mine første sokker , og hvor mye enklere alt hadde om jeg hadde hatt bilder av det underveis.


Vi falt pladask for strikkeoppskriften som lover å gi oss den enkleste sokken i verden. Endelig skal også vi strikke sokker til søte tottelotter! Kanskje du, eller en heldig person som får boka eller en ferdig sokk i gave, også synes at det er verdens fineste sokk ? Strikkeoppskrift fra Klompelompe. Denne måten å strikke sokker på lærte jeg for ca år siden av min mor , som igjen hadde lært det av sin mor.


Jeg har strikket sokker etter andre teknikker, men vender stadig tilbake til denne metoden, sokken sitter fantastisk godt på foten. Det er av denne grunn jeg skriver gammeldags. Garnmengde: 4-år(1) 8-år(1) Dame(1) Herre (1) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit.


Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Finn sokker strikke. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler.


Rask levering - dagers åpnet kjøp.

Steg for steg med bilder om hvordan man strikker sokker. Den enkleste sokken i. Jeg planlegger derfor et par med gode sokker i rester av Pure Wool eller finull, litt løst strikket siden det gir en veldig go regulert varme. Hun er dessuten innmari gira på å krabbe seg fremover, så jeg tror det er lurt å strikke sokker som har litt motstan heller enn noen som er altfor glatte. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Men hvor lang er holdbarheten i sokken sånn ca?


S Jeg elsker å gå i ullsokker uansett, i sko og inne. Men trenger en som virkelig tåler god bruk. Vi har et stort utvalg sokker og strømper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg