tirsdag 14. april 2015

Farge håret etter permanent

Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra eleven. Handle raskt på nettet. Oppdag vårt utvalg av parfymer. Finn en duft som passer deg.


Det er også viktig å vite hva du er ute etter.

Her er guiden for hvordan du får drømmefargen. Faktisk er det best å farge håret uvasket. Noen farger skal brukes på tørt, andre på vått hår – da kan det holde å væte. Norsk nettbutikk med stort utvalg av kjente merkevarer innen hår -, sminke- hudpleie og parfyme. Hos oss sparer du garantert mye - Vi har alltid gode tilbud!


Hvordan farge håret hjemme med semi-permanente hårfarger fra Manic Panic. Semi- permanent betyr at fargen vaskes gradvis ut igjen. Dette tar ca 6-uker.

Felles for alle semi-permanente hårfarger er at resultatet vil variere ganske mye etter tilstanden på ditt hår , og hvilken farge du har i utgangspunktet. I prinsippet trenger fargen inn i hårfibrene som med permanent. Men i dette tilfellet falmer fargen etterhvert akkurat som med glansvask. Etter cirka hårvask er fargen helt ute av håret. Man har permanent farge , som er den som dekker grått hår best og som vil vokse ut.


Minicolor som er en semipermanet farge som vil fade ut litt etter litt, og en såkalt glansvask er et fargeprodukt som legger seg utenpå håret , og ofte er uten kjemikalier som gjør at fargen bare holder i opp til et gitt antall vask. Er det skadelig å farge håret eller bleke det for ofte? Mange hårfarger er så milde at de ikke sliter i det hele tatt. Dersom du bruker permanent farge , eller lysner håret , går det fint dersom du kun toucher opp etterveksten og ikke smører ut fargen i lengdene. Glansvask holder i fire til åtte vask, og er fin hvis du vil friske opp en permanent farge eller bare gi håret en ny tone innenfor samme skala som du allerede har.


Permanent eller semi- permanent ? Vi har begynt å merke en større etterspørsel fra kunder på nettopp denne behandlingen. Jeg opplever ofte at mange av oss her i Norden er lei av det glatte håret og ønsker mer bevegelse, forteller Myhre og legger til: - Mange er ute etter en naturlig rett fra stranda-look, og med permanent får man mye mer løft og volum i bunn. En permanent farge må anvendes i minst timer etter den permanente bølge. Farg håret når det ikke er nyvasket. Da lager man små hårstrå i mellom dine egne hår ,eller der det skulle vært hår.


Fargen matches din egen hudtone og dine naturlige hår for at hårstråene skal blende inn. Jeg er ENDELIG tilbake på tuba etter et par ukers tid og jeg har savnet det og ikke.

FARGER HÅRET IGJEN, MED FARGE FRA JUNKYARD. Men er du brunette og bare skal farge etterveksten mellom frisørbehandlingene, er det ok å farge håret hjemme. Mange tror at den permanente hårfargen vil fungere bedre fordi den er sterkere, men det stemmer kun hvis du har mye grått i håret eller skal farge håret ditt langt ifra din naturlige hårfarge. Jeg vil altså ha svart hår med lilla lugg. Jeg har planer om å farge håret mitt svart og lilla.


Mitt hår er for tiden rødt (se bilde), men er naturlig blond. I jakten på å dekke de stadig flere grå, kan man bli ukritisk til permanent hjemmefarging. Ved å lesse på med farge fra rot til spiss hver fjerde uke, kan håret lett bli mørkt, endimensjonalt og ”parykkaktig”.


Ettersom huden mister pigment med alderen blir kontrasten mellom håret og ansiktet hard. Synes dog det er mye jobb med produkter, sove med oppsatt hår og så glir det ut så fort! Det holder bare noen få timer, så blir det bare rotete og stygt.


Har ingen erfaring med å ta permanent , hvor lenge varer det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg