tirsdag 7. april 2015

Hotell bergen

Hotell , ferieboliger og alt mulig annet. Book Hoteller i Bergen Norge! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!

I Thon Hotels strekker vi oss lenger for å gjøre en god dag enda bedre for deg. Bestill overnatting i Bergen med Thon Hotels her. Vestlandets hovedsta som Bergen ofte kalles, anses av de fleste som en utrolig vakker by, selv om været kunne vært litt bedre.


Det skal være enkelt og billig å bestille hotell i Bergen. Vi har samlet alle de store reisesidene så du skal få den beste prisen på hotell i Bergen. Uansett hvilket Thon- hotell du velger i Bergen , ønsker vi å gi deg den beste starten på dagen, med en bugnende frokost i en behagelig atmosfære.


Scandic Ørnen ligger sentralt plassert i byens kulturakse, med kort avstand til Bystasjonen, Grieghallen, KODE - Kunstmuseene i Bergen og Bergens nye svømmeanlegg. Leter du etter hotell i Bergen ?

Her finner du fullstendig oversikt over alle hotell i Bergen sentrum. Sammenlign priser, se på kart og bestill online. Vi er lidenskapelig opptatt av reiser.


Hver dag inspirerer og når vi ut til millioner av reisende på lokale nettsider på språk. Våre hotell i Bergen. I vestlandsbyen Bergen kan du forvente både regn og frisk luft, men ikke minst hyggelige mennesker og herlige kultur- og matopplevelser. Millioner av hotelltilbud samlet på ett sted.


Finn ditt hotell i Bergen her! Sentrale og klassiske First Hotel Bergen Marin på Bryggen er nær historisk arkitektur, Fløibanen og shopping. WiFi og frokost er inkludert.


Thon Hotel Orion er et totalrenovert hotell med kveldsmat fra mandag til torsdag inkludert i prisen. Personalet har alltid gjesten i fokus og gjør sitt ytterste for å yte god service sånn at gjestene skal føle seg velkommen. Clarion Hotel Admiral ligger midt i hjertet av Bergen sentrum, og har en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen. Med gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv.


Bergensere er kjent for å være veldig stolte av byen sin. Dagfinn Lyngbø er endelig tilbake! Vi tilbyr showpakke med overnatting på Bergen Børs Hotel og Zander K Hotel.

Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen, et UNESCO-verdensarvste tilbyr elegant overnatting og tjenester med en uslåelig sentrumsbeliggenhet. Nyt moderne skandinavisk dekor og bespisning, gratis Wi-Fi og mer på hotellet vårt i Bergen. Komfortabel og triveleg overnatting i Bergen. Deluxe Rom Vi har deluxerom, våre mest populære rom, fra ca.


Rommene har flotte bad hvor de fleste har badekar med løveføtter i tillegg til separat dusj. Bergen er en vakker by med myldrende byliv, nydelig utsikt mot sjøen og rungende fjell som omringer bykjernen. Ser du etter hotell i Bergen , kan du velge alt fra enkle hoteller på budsjett til lekre hoteller med fantastisk utsikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg