fredag 24. april 2015

Enkel genser rundpinne

Hos Hobbii finner du et kjempeutvalg av kvalitetsr strikkepinner. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Utforsk sesongens gensere og sett sammen den perfekte looken!


Oppskriften kan lastes ned gratis.

Addi RUNDPINNE 80cm mm kr 500. Her kan du selv velge dine yndlingsfarger på stripene, og samtidig lage ditt eget preg på genseren. Den er strikket i Pus fra Du Store Alpakka som har et vell av fine farger å velge mellom. Det enkle uttrykket i mønsteret legger opp til at man kan leke med fargevalget. Ingen Dikkedarer- Genser strikkes ovenfra og ne så det anbefales å prøve genseren underveis, slik at du oppnår den perfekte lengde på ermer og bol til nettopp deg.


Strikkefasthet: masker glattstrikk med dobbelt garn på pinne nr = cm. Enkel genser i Børstet Alpakka.

Har du lyst til å begynne å strikke, og ønsker en lett oppskrift - eller trenger du et hvileprosjekt innimellom mønstertolkning? Her får du en enkel oppskrift på en superfin, stripete genser ! Sitteunderlag Du trenger: Store rundpinner, rundt 8-12. Dette er enkelt å strikke, men tar litt lengre tid da det er såpass mye garn, samt at du må lage det så tidlig at du rekker å tove det og ikke minst å tørke det etter toving. En superenkel genser.


Med unntak av raglanfellingen er genseren helt fri for økninger og fellinger, og det er heller ingen montering. Genseren er lett som en fjær, og veldig pusete og mjuk. Bolen og ermene strikkes rundt hver for seg, før de se settes på samme rundpinne og du raglanfeller. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift? Her kan du gratis laste ned så mange du ønsker både hekle og strikkeoppskrifter til dame, barn, herre og interiør.


Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder. I denne butikken kan du velge å se priser inkl. Den kan også strikkes ensfarget, eller lek med farger og sett ditt personlige preg. Denne oppskrift er på norsk.


Novise Genser er særlig rettet mot nye strikkere.

For når du først kan det så er det veldig enkelt ! Raglanfelling er en teknikk som gjør at du slipper det meste av montering. Kort fortalt strikker du først kroppen (bol) og to ermer nesten ferdig, og så setter du alle disse tre delene inn på samme rundpinne og strikker ferdig genseren i ett. One Response to “Gratisoppskrift: Genser på store pinner” Anne S 10. Strikket denne genseren…er helt utrolig komfortabel!


Bruker den som en inne genser siden jeg ikke valgte det fineste garnet jeg hadde til den. Men jeg skal strikke en til fordi en venninne synes den er koselig! Comments are closed. Gratis oppskrift: Superenkel genser til kjølige vårdager Av Redaksjonen, 2. Våren lar vente på seg, så hvorfor ikke strikke en lettstrikket genser som varmer godt både på kalde vinterdager og kjølige vår- og sommerkvelder?


Dette er Marte Helgetuns tredje bok, og denne gangen er det en kolleksjon med enkle og elegante hverdagsplagg til damer i alle aldre. Her finner du over oppskrifter på gensere, jakker, kjoler, skjørt, luer og skjerf. Koble av og strikk deg en lekker genser til våren.


Del arbeidet i sett merketråd begge steder. Ved merketråd fell masker, legg arbeidet til side og begynn på arm 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg