onsdag 22. april 2015

Si opp barnehageplass før skolestart

Har du privat barnehageplass må du sende oppsigelse hvis du bytter barnehage, uansett om den nye barnehagen er kommunal eller privat. Private barnehager har egne vedtekter som bestemmer om, og hvor lenge, du kan beholde plassen etter at du flytter ut av Oslo. Si opp barnehageplass. Oppsigelse av barnehageplass. Du må betale for plassen ut oppsigelsestiden.


Du sier opp dagens barnehageplass skriftlig eller på barnehageportalen.

Vanlige regler for oppsigelsesfrist og betaling gjelder selv om du ikke har tatt plassen i bruk. OPPSIGELSE FØR OPPSTART. En barnehageplass kan ikke sies opp etter 1. Noen private barnehager krever i tillegg en skriftlig.


Unntak er flytting fra kommunen hvor en måned oppsigelsestid gjelder. Uteområdet er variert, med ulike lekeapparat og med naturlig kuppert terreng, og vi har skogen som nærmeste nabo. Vi har rik til gang på allsidige turmål i nærmiljøet.


Barnehagen har et samarbeid med SFO om morgenen. Da kan SFO-barn være i barnehagen før skolestart (ikke onsdag).

Barn i barnehage som skal starte på skole behøver ikke si opp plassen i barnehage. Dersom barnet har plass i en barnehage i Færder kommune, men du ønsker å bytte til en annen barnehage, må du legge inn ny søknad. Du mister ikke plassen i gammel barnehage før du eventuelt har fått ny plass og takket ja til den plassen. Trenger høstens førsteklassinger å si opp barnehageplassen skriftlig? Kjenner at jeg får litt panikken her nå, for i vår barnehage er det mnd oppsigelse med full betaling, og vi har ikke skriftlig sagt opp 6-åringens barnehageplass.


Svar: Tilbud om barnehageplass sendes per epost fra den enkelte barnehage. Hovedopptaket starter uken før påske. Hvordan går jeg fram for å svare på tilbud om plass? Svar: For å svare på tilbud må du være innlogget og svare elektronisk. Det er to måneders oppsigelsesfrist fra den 1. Kommunen orienterte om at det er tatt opp med PPT at deres rapport ikke forelå før 30.


Foreldrene ville hatt mulighet til å søke om fortsatt barnehageplass selv om den sakkyndige vurderingen ikke forelå. Slik sier du opp barnehageplassen. Her kommer det etter hvert skjema for oppsigelse. Inntil videre kan du si opp plassen ved å sende en mail til Mariann Wiig på mariann.


Du trenger ikke å si opp plassen om du bytter mellom to kommunale barnehager. For å si opp SFO- eller barnehageplass må du logge inn via ID-porten. Nytt system for barnehagesøknad åpnes opp for.

Gjentatte tilfeller av for sen henting, eller manglende foreldrebetaling kan føre til at barnet mister plassen. Her kan du søke, endre, takke ja eller si opp plassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg