mandag 6. april 2015

Suppekuren erfaringer

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Her på siden er der åbnet op for, at alle kan dele deres erfaringer med suppekuren (dage kuren). Tip og tricks er meget velkomne, således at alle får så god en oplevelse med suppekuren , og selvfølgelig opnår det ønskede vægttab til følge. Dette har nå hjulpet meg til å redusere inntaket og endring av vaner på en del felt.


Jeg forsaket INGETING. Prøv å tenk som sagt hvordan du vil leve som slank. En sterkt overvektig person trenger ikke en suppekur, han trenger kostholdsveiledning og en langsiktig plan. Når man da i tillegg ikke klarer å stabilisere vekten etter suppekuren mister man motivasjonen.


Hei Noen med erfaring av sykehusdietten? Er en suppe du kan spise hvor mye du vil av. Spiser litt frukt,grønnskaer og litt kjøtt de forskjellige dagene? Noen som kan dele erfaringer med meg? Men vær obs på at du må legge om kosten etter kuren også, hvis du vil at kiloene skal forbli historie.


Du må finne en ny kostplan etter at suppekuren er over - dette er ikke et opplegg ment å bruke i månedsvis. Suppe er smart mat. Det går fint an å kombinere den med familieliv. Dessuten jukser me litt - ved behov.


La oss si du blir invitert bort. I tiden efter suppekuren er det vigtigt, at du ikke bare falder tilbage til dine gamle vaner… Start evt. Erfaringer med suppekuren. Se her for erfaringer med suppekuren. Se hvorfor du skal holde dig fra suppekuren.


Vil du tabe dig og opretholde et varigt vægttab, så bør du undgå suppekuren. Princippet: I en uge består din kost primært af en kålsuppe, som du må spise så meget, som du lyster, hver gang du er sulten. God til dig, der hurtigt skal smide et par kilo. Er suppekuren det værd?


Jo tykkere den er, desto mer fyller den opp i magesekken. Det kan være hårdt at være på suppekuren. I dage skal du virkelig begrænse dit kalorieindtag, og så kan det hurtigt blive kedeligt kun at spise suppe.


Omvendt kan suppekuren for mange også være alt for let. At smide så mange kilo på så kort tid er fristende, men det kan dog have sine konsekvenser. MANGE RÅD: Spis deg kvalm på sjokolade, innta bare bananer til frokost og spis ellers som du vil, eller sørg for å få en orm som denne i fordøyelsessystemet. Har prøvd en og den var ok den. Det finnes flere varianter.


Spesielt ift andre sånne hurtigkurer jeg har prøvd. Gikk vel ned kg første gangen og den andre og så har jeg ikke klart å holde meg til den de gangene jeg har prøvd etter det. Merkelig hvordan godtesuget setter inn av alle krefter akkurat når jeg bestemmer meg for å gå kur.


Spis hellere masser af frugt og grønt, og dyrk lidt motion i ugen løb, på den måde kan du sagtens tabe 6gr - kg pr. Nej, det kan jeg naturligvis ikke, da jeg ingen erfaringer har med firmaet. Hele konceptet bag suppekuren er, at hovedingrediensen i alle dine måltid er suppe. Og det bedste er nok, at du kan spise lige så meget, som du har lyst til, da suppen stort set ikke indeholder kalorier. Du vil altså forbrænde væsentlig flere kalorier end du indtager.


Derfor kaldes suppekuren også for forbrændingskuren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg