torsdag 30. april 2015

Helsefagarbeider videreutdanning

Finn helsefagarbeider videreutdanning hvis du ser nå. Individualisert erindring, musikk, berøring, og bruk av grønne miljøer. Offentlig godkjent fagskoleutdanning innen helse- og oppvekstfag er gratis, da utdanningene mottar finansiering via fylkeskommunen. Som helsefagarbeider skal du yte profesjonell helsehjelp, kunne utføre grunnleggende førstehjelp og ivareta pasientsikkerhet.


En helsefagarbeider har varierte arbeidsoppgaver og kontakt med mennesker i alle aldre.

Noen er syke og andre har nedsatt funksjonsevne eller skal trene seg opp etter en ulykke. Du hjelper pasienten med de fleste daglige gjøremål, fra personlig hygiene til klesskift og måltider, i tillegg til at du gir behandling. Denne utdanningen forbereder deg til den teoretiske delen av fagprøven. Bli helsefagarbeider.


Noen er syke, andre har nedsatt funksjonsevne eller skal trene seg opp etter en ulykke. Din jobb er å hjelpe dem til å mestre sitt eget liv. Alle endringene er ikke bestemt enda, men Utdanningsdirektoratet har oversikt over siste nytt om fagfornyelsen på sine sider.

Du kan også se en foreløpig versjon av det nye utdanningsløpet hos Vilbli. Studiet er utviklet i samarbeid med representanter fra helsetjenesten. Psykisk helsearbeid har fokus på mennesker med psykiske lidelser. Du lærer om faktorer som fremmer og hemmer psykisk helse for individ og grupper. Fleksible utdanninger.


Fleksible utdanninger er et samlebegrep for nettbaserte, IKT-støttede, desentraliserte og samlingsbaserte utdanninger, og kombinasjoner av disse. Videreutdanning i psykisk helsearbeid. NTNU VIDERE er videreutdanning og deltidsstudier tilpasset deg som er i arbeidslivet.


Vi tilbyr kurs av kortere eller lengre varighet på bachelor- og masternivå innen de fleste fagområder. Undervisningen er fleksibel – ofte som en kombinasjon av aktiviteter på nett og intensive samlinger. Med et fagbrev som helsefagarbeider kvalifiserer du også til en hel rekke fagskoleutdanninger. Dette studiet gir økt kompetanse innen hygiene og smittevern, sterilforsyning og det kirurgiske pasientforløpet.


Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidat. Helsefagarbeider er for deg som har allsidig erfaring med å gi hjelp, pleie og omsorg, og ønsker fagbrev. Praktisk ur i Delta-blått.

Bestill uniformsur. Jeg er opptatt av yrket mitt og av framtiden til faget. Derfor er jeg medlem. Det er også mulig å gjennomføre studiet som brevkurs eller på internett.


Noen privatskoler tilbyr også en videreutdanning som bygger på utdanningen som medisinsk sekretær. Skal man jobbe som helsefagarbeider i Norge må man ha autorisasjon fra Statens autorisasjonskontor for helsepersonell. Det tar normalt måneder å få autorisasjon fra det tidspunkt du har betalt avgiften og sendt søknaden. Fagforbundet for helsefagarbeidere. Norsk Sykepleierforbund (NSF) reagerer på dette, og har nå bedt om mer informasjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA).


Tidligere har helsefagarbeidere uten generell studiekompetanse fra videregående skole kunnet søke på bakgrunn av såkalt realkompetanse - med aldergrense på år, og med et krav om minst tre års praksis som helsefagarbeider. Hva skjer etter at søknaden er sendt? Søknadsfristen er 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg