onsdag 15. april 2015

Habibi oslo

På Habibi kan du dele ulike små mezaher med dine gode venner. Det vil gi deg en spennende og variert smaksopplevelse. Mezahene består av tradisjonsrike spesialiteter fra midtøsten, det er både varme og kalde varianter, kjøttretter og vegetariske muligheter.


Habibi byr på autentiske matopplevelser fra det Libanesiske. Mezah-retter En palestinsk spesialitet som består av mange.

Arranger et selskap! Vi har en egen selskapsavdeling for. Kylling og Lam Kofta (arabisk gryterett med kjøttboller). Rødvin Husets rødvin Gl. Australia Det meste. Vis innlegget for mer.


Få maten levert til deg med Foodora! Dessert Baklawa med pistasjhonning Baklawa er en gjenganger.

Hvitløkmarinerte kyllingvinger. Ekstra bulgur (hvete) Kr. Serveres med salat, oliven, satsiki, pitabrød og bulgur (hvete) Kr. Waraq dawali, eller fylte vinblader, har sin særegne palestinske utforming, som den spesielle krydderblandingen skiller fra greske og tyrkiske varianter.


Vinbladene tilberedes på Habibis kjøkken, og fylles med en krydret risblanding. Telefonen er betjent fra kl. Habibi restaurant flyttet for to år siden fra Storgata til Strøgetpassasjen. Alt er blitt dårligere. Anmeldt for år siden – Tenk hva man kunne ha gjort med dette lokalet, sier spisefølget og ser seg rundt i restauranten.


Arabisk og palestinsk tradisjonsmat til hyggelige priser i et koselig lokale i Storgata. Menyen inneholder flere kjøtt-, fugl- og vegetarvarianter av mezah-retter som du ikke finner maken til i Oslo. Oppvisning med magedans og arabisk musikk i helgene. Sommerstengt fra primo juli til primo august. Dette er en pekerside, og inneholder kun pekere til forskjellige betydninger av dette ordet.


Hvis du har fulgt en lenke hit, kan du kanskje gå tilbake og rette den så den peker direkte til riktig artikkel. Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo.

Bo komfortabelt like ved scenene og våkn opp til Scandic sin prisbelønte frokost. Süße Kuscheltiere und Schuhe zum Erwärmen. Günstige Preise, schnelle Lieferung! Super bilferie i Oslo med halvpensjon.


Plukk fra menyen til Habibi Pizza og Grill i Oslo og bestill din takeaway på nett - lett som en plett! Det mest karakteristisk palestinske i Habibis kjøkken er mezahen, som er sammensatt av en rekke småretter. Mezahen finnes i flere arabiske lan men varierer meget fra område til område.


Nå kan du få prøve en 8-retters mezah hos Habibi i Strøget i Oslo. Er du ekstrem sulten, er Habibi riktig sted å gå, for maten kommer kjapt, og det er mye av den. Hamid Reza Habibi fra Oslo , Oslo.


Prøv vår app gratis i dager. Se hvem som ringer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg