Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Det holder seg noen timer i kjøleskapet. Har laget den to ganger, ble fastere og holdt seg noe lenger når jeg hadde latt eggene stå på benken, og ikke rett fra kjøleskap (tror det var det som gjorde forskjellen).
Jeg innså plutselig der at dette er jo så godt som basisen til iskrem, det! Så hvis man bare slenger oppi enda en smakstilsetning (bær eller vanilje el. l) og slenger den i frysen et par timer, så har man faktisk is. Råkrem er en deilig krem som består av tykk eggedosis som blandes med pisket krem. Råkremen egner seg veldig godt som tilbehør til for eksempel eplekaker og andre formkaker. Kremen er også god sammen med desserter og smaker nydelig til frukt og bær.
Her har jeg samlet ett knippe desserter som har lavt karboenergi innhold(dvs under ) både med og uten bilder. Valget falt på råkrem med bær, pekannøtter og sjokoladesaus, og desserten falt virkelig i smak. Desserten ble fraktet i de fine Rice-bollene. Nytt innlegg på Fristende lavkarbo.
En enkel og kjempegod dessert. Denne desserten må lages rett før servering. De mest populære lavkarbo dessert oppskriftene. Lavkarbo oppskrifter på desserter. Bland dosis og krem.
Lages rett før severing. Limemarinerte jordbær ca 2gram jordbær g vaniljesukker ts tagatesse safta av en lime. Kutt jordbæra fint i skiver. Må nesten lage en runde til, men heller forme de som knekkebrød. Oppskrifter på tilbehør med lavt karboinnhold.
Mange følger ett lavkarbokosthold og trenger da oppskrifter og inspirasjon til dette. Tilberedning: Bruk frisk frukt etter smak og tilgang. Skjær frukten i biter. Serveres sammen med råkrem. Rør forsiktig inn pisket krem.
RÅKREM Pisk eggedosis av eggeplommene. Frukt - Frukt kan brukes til alt. Som dessert, som tilbehør eller som hovedrett eller forrett. Råkrem er også godt til diverse bakverk, og til andre desserter enn til bær.
Jeg har servert råkremen til friske bær i dag, det ble en skikkelig sommerdessert. Har du ikke så mye bær kan du bruke frukt eller frukt og bær sammen. I dag testet jeg ut råkremen til Cecilie i Fristende lavkarbo , så nå er jeg passelig kvalm. Hjemmelaget iskrem er slett ikke vanskelig å lage.
Det er dessuten en super måte å få brukt opp eggeplommer eller kremfløte som du måtte ha fått til overs.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.