fredag 17. april 2015

Ny mariusgenser

Kommer røykfritt, og dyrefritt hjem. Jeg føler høsten i år et litt reprise på fjoråret, ikke det at det gjør noe for det var egentlig en bra høst. Det har jeg tidligere skrevet om her.


Dette er et prosjektet jeg har planlagt i lengre tid. Fjoråret, da jeg ikke kjøpte garn, ble blant annet brukt til å planlegge det store prosjektet jeg skulle belønne den gode innsatsen med. Nå kan jeg proklamere at den er ferdig!

En grei genser å strikke egentlig, men pga rundfellingen og garnvalget skulle det vise seg at det ble et tungt strikketøy, i form av vekt, å arbeide med. Men jeg er derimot fornøyd med resultatet. Skal få tatt noen bilder av henne med genseren på i helgen. Ble faktisk veldig fornøyd med denne genseren. Den har seget ganske mye, og loer en god del.


Mariusgenser og nye Pensokker. Denne gangen brukte jeg et billigere, og tykkere garn. Bambus er et veldig mykt materiale som føles som silke og er svært behagelig mot sensitiv hud.

Materialet er fuktabsorberende, fukttransporterende, pustende og blir ofte anbefalt som et alternativ til. Da har du laget en kant som er ca 6-8-9-cm. Da lar du dette vente. Så tar du de maskene som er på tråden opp på pinnen igjen (eller en ny pinne), og strikker kun dette stykket frem og tilbake, like langt som det du allerede har strikket.


Når det er like langt, skal dette strikkes i sammen. Vi har resultater for Hjemmestrikket mariusgenser til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Fikk forespørsel om å lage en mariusgenser til en hund av rase dvergschnauser.


Merino Ekstra Fine, så gjorde litt om opp maskeantall og cm. DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull!


I mange år har jeg tenkt på at jeg skal strikke meg en ny mariusgenser , i alpakka denne gang. Men nå har jeg jammen meg gjort det. Cathrines Kreative Hjørne Velkommen hit!


Jeg er en kreativ dame med mann, barn og barnebarn, som bor landlig til i en liten bygd ved byen!

Vi er tidliere byfolk som valgte å bytte ut bylivet med god plass og skogens ro! Er så heldig å få strikket meg en mariusgenser. Hadde i utgangspunktet tenkt meg alpakkaull, da det er så deilig og mykt.


Imidlertid er det noen som sier at et slikt garn siger, slik at fasongen kan bli ujevn etterhvert. Noen som har erfaring og kan anbefale garntype til meg? Du kan enkelt endre farger selv. Har ikke så lyst på.


Kan være både ny og pent brukt. Jeg var så heldig å ha en mor som var flink til å strikke, og hun satte igang og strikket en til meg. Garnfargene var selvvalgte. Da jeg sto opp i dag våknet jeg til en skikkelig hyggelig overraskelse!


Alle våre gensere er laget i 1 merinoull. Den vanligste fargekombinasjonen er marineblått, hvitt og rødt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg