torsdag 2. april 2015

Lefserull med spekeskinke og ruccola

Lefserull med spekeskinke og ruccola

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Det er heller ikke feil å ha med litt i tursekken.


Bland naturell kremost med litt salt, pepper, sitronsaft og finhakket persille. Smør kremostblandingen utover lefser. Strø rucculasalat på langs. Legg spekeskinke eller røykelaks over rucculasalaten og rull lefsen stramt sammen. God morgen #128578; I dag vil jeg dele en godbit som er temmelig enkel å lage, som smaker skikkelig yummy!


Legg på salat, oliven og agurkskiver. Fortsett med ønsket fyll som spekeskinke , osteskiver eller laks. Kokkens tips Er du glad i vegetariske alternativer, så bør du prøver cottage cheese med sort oliven og ruccola salat som fyll. Rull sammen og del i passe munnfuller.


Lefserull med spekeskinke og ruccola

Fest hver bit med en tannstikker slik at de holder fasongen. Nå nærmer det seg 17. Jeg er nemlig invitert til 17. Herlige snack-pack lefseruller fylt med vegansk smøreost, frisk ruccola og gulrotlaks. Her kommer oppskrift på en forrett som er spesielt egnet å servere på hytta nå i påsken.


Lefse med parmaskinke, basilikumkrem og soltørket tomat. Utgangspunktet er lefser som smøres med en ostekrem og kan ellers fylles med det du måtte ha tilgjengelig. Parmaskinken kan for eksempel fint erstattes med røkt laks.


Du kan fylle lefserullene med forskjellig, som laks, diverse pålegg som skinke eller fårerull, og med diverse tilbehør. Jeg har valgt å fylle noen lefseruller med spekeskinke , litt salat og en urtekrem. Jeg brukre alltid de grove tortillalefsene fordi jeg synes de har mere smak og har bedre konsistens. Smør et lag med ostekrem utover hver lefse.


Legg skinken på og strø på salat og agurk. Ha på pepper og rull lefsene sammen. I våre oppskrifter har vi brukt små potetlefser. Man kan også selvsagt benytte tortilla og hjemmelagede lefser.


Lefserull med spekeskinke og ruccola

Dette minner meg så om sommer, og det å sitte under en parasoll med kald drikke og kjenne varmen. Favoritten lefserull med spekeskinke og kremost er perfekt til tapas, koldtbord eller som snacks. Lefseruller med spekeskinke nok en festlig snack.


I denne oppskriften har vi byttet ut kremost med pesto, som vi syns er enda bedre! Lakserullade med Snøfrisk-krem og ruccula. Her kommer oppskrift på en kjempeenkel og velsmakende rett som kan benyttes som forrett, inngå som en del av en tapasbuffet – eller hvis du rett og slett bare har lyst til å kose deg litt ekstra! Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Hvis du bruker røykelaks i stedet for spekeskinke , passer det veldig godt med kremost med dill. Hvis du lager lefserullene dagen før, kan du vente med å kutte de til rett før de skal serveres! Her får du forslag til syv smakfulle varianter som kun krever to ingredienser i tillegg til lefsene.


Alle er laget med store, rektangulære lefser. Smør lefsene med et godt lag med smør. Wraps med spekeskinke , kremost, salat og løk er kjempegodt. En lettvint rett som kan serveres til lunsj eller som en tapas rett. Dessuten er det gøy å servere, for du kan sette sammen så mange fargerike råvarer: Se bare for deg en liten skive hvit toast med et knallrødt jordbær, en gul ostebit og en grønn drue på toppen.


Lefserull med spekeskinke og ruccola

En lefserull med røkelaks og ostekrem. En knallgrønn aspargesbit med spekeskinke rundt. Tapas er også ganske enkelt å servere.


Noen ganger står man litt fast å ikke vet hva man skal servere, så man ender bare opp med å kjøpe ost og kjeks eller noe lignende. Men jeg har noe som er utrolig godt, enkelt å lage og kan friste for de fleste. Min side er mest for nye idèer til både mat, desserter og kaker.


Håper ihvertfall du liker siden min og oppskriftene, og kom gjerne med tilbakemeldinger og spørsmål hvis du har det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg