Denne kaken smaker fantastisk! Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.
Brownieskaken med nutella.
Sjokoladekake i rund form. Kaken er laget med en smakfull smørkrem som setter prikken over i´en. Hva er vel bedre en supersaftig sjokoladekake med smørkrem , salte peanøtter og karamell? Røren blir ganske tynn etter at du har hatt i vannet.
Pass på at formen din er helt tett slik at du ikke får noe lekkasje. En skikkelig tre-lags festkake som er perfekt til påske. Saftig sukkerbrød er fylt med mandarinkrem, appelsinmarmelade og pyntet med deilig smørkrem i mange farger. Rør sammen glasuren, og fordel den over hele kaken med en stekespade.
Sett kaken kjølig til den skal serveres.
Lekker, mørk kake med saftige lag av smørkrem. Kanskje har de andre glemt natron? Jeg hadde i noen sjokoladedråper før jeg satt kaken i ovnen, og håper det blir godt. Den er veldig enkel og veldig rask å lage, men blir allikevel kjempegod.
Utrolig god sjokoladekake ! Kremen ble helt nydelig. Pyntert med revet sjokolade og friske bringebær på toppen. Kaken gjorde stor lykke på syklubb og hos sønnene mine. Bakes garantert igjen. Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem!
Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger. Saftig, smakfull, sjokoladekake til små og store. Når kaken bakes med surmelk brukes natron som hevemiddel.
Deretter pisker du inn eggene, ett og ett om gangen mens du pisker godt mellom hvert egg. Nå er kaken klar til å helles i en form, her har jeg brukt en rund form på cm. Det er valgfritt hvor stor form du vil bruke, men det er viktig å huske på å variere steketiden etter hvor stor formen er.
Dette trenger du for å lage en dobbel sjokoladekake med sjokoladesmørkremglasur. Bunnene 3g mykt smør 5g sukker dl vann 1g bakekakao dl rømme egg 4g hvetemel ts bakepulver ts natron. Jeg manglet imidlertid noen av ingrediensene til kremfyllet han bruker, da jeg lagde kaka første gangen, så da valgte jeg et smørkremfyll istedenfor.
Og det synes jeg passet så godt til at jeg har jeg fortsatt med å lage. Dette er en saftig sjokoladekake med rikelige mengder smørkremglasur. Kakebunn 1g romtemperert. Helt etter min smak!
Feks en smørkrem med sitron eller liknende. Jeg samler mine oppskrifter her og deler gjerne med dere,. En saftig, søt og myk sjokoladekake.
Oppskriften en tilpasset langpanne, men kan også gjerne lages som cupcakes. Her er oppskrift på en skikkelig kosekake som kan forberedes og oppbevares i kjøleskapet. I denne herlige sjokoladekaken , bruker vi en bunn laget av mandler, eggehviter og sukker.
Server kaken gjerne sammen med pisket krem og pynt med friske bær eller frukt på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.