onsdag 29. april 2015

Strekkmerker kløe

Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Kjøp for 9kr, få gave på kjøpet. Stå i mot tegn på hudaldring. Sleep Mask Face Retinol.


Til en ekstra fin pris!

Strekkmerker eller striae, er en form for arrdannelse i lærhuden som et resultat av at huden er strukket mer enn den tåler. Hormonelle forandringer i kroppen (eksempelvis i forbindelse med graviditet eller pubertet) og enkelte sykdommer kan også svekke hudens elastisitet, og ytterligere øke risikoen. Strekkmerker er vanligere blant yngre kvinner, blant kvinner med store babyer og overvektige kvinner 4. Ikke-hvite og kvinner med tidligere oppståtte strekkmerker på bryst eller lår, eller som har en familieopphopning av strekkmerker , har også økt risiko 5. Overvektige og kroppsbyggere tilhører også risikogruppene for å få strekkmerker. Strekkmerker krymper og blekner over ti men de forsvinner vanligvis ikke fullstendig. Det finnes egne kremer på markedet som mener å forebygge og redusere allerede oppståtte strekkmerker.


Effekten av disse er omdiskutert, men mange som er plaget ønsker allikevel å forsøke noe for å gjøre dem mindre synlige.

Har fått en del strekkmerker på magen nå på slutten, og det klør jo helt vanvittig! Prøver å ikke klø, samt smøre meg med fuktighetskrem. Noen andre triks som funker? Elveblest og intens kløe. Utslettet opptrer først på magen, ofte samtidig med strekkmerker , og av og til er også armer og bein rammet.


Strekkmerker oppstår når huden blir utsatt for rask vektøkning og strekk. PUPPP oppstår oftest i tredje. Dette er svært vanlig ved graviditet og i puberteten.


I løpet av graviditeten får opptil prosent av gravide kvinner strekkmerker. Tilstanden er derfor mer vanlig hos kvinner enn menn, men kan sees hos begge kjønn. De fleste avfinner seg med merkene sine med tiden, og noen klarer til og med å gå så langt som å bli glade i dem. Kløe Svangerskapskløe. Svangerskapskløe er som regel ufarlig, men i sjeldne tilfeller kan kløen skyldes sykdom i lever og galle, noe som kan være farlig for fosteret.


Så, heii, jeg er overvektig til å være år, veier 110kg og vet det ligger i familien å være overvektig, men ekstra fett på kroppen gjør jo også at strekkmerker følger me disse har nå begynte å klø på brystene og under magen. Takk for spørsmålet ditt. Dette ser ut som helt vanlige strekkmerker.


Det er veldig vanlig hos både kvinner og menn i tenåringsperioden.

De skyldes rask vekst, hvor huden enkelte partier strekkes noe. Etterhvert blir de lyse i fargen og lite synlig. Forebygge rifter, kløe og strekkmerker :) Billig og godt tips er å smøre seg med babyolje.


Jordmødrene spurte meg om hva jeg hadde gjort da jeg fødte mitt første barn. Jeg er nå gravid igjen halvveis til termin og har igjen begynt det daglige smøreritualet etter dusjing. Strekkmerker skyldes defekter i lærhuden, og oppstår når huden utsettes for strekkrefter. Striae kan oppstå i aldere fra 5-år.


De vanligste stedene for strekkmerker er på innsiden av lårene, over baken, nedre del av ryggen og magen og øvre del av armene. Strekkmerker , som ofte tar form av parallelle linjer på hudoverflaten, kan variere i farge i alt fra lilla og lys rosa til lys grå. De kan forekomme på forskjellige dybder på huden og kan også føre til kløe og sår hud.


Plagene dine på pungen er trolig eksem. Det er ikke uvanlig å få eksem plager også i underlivet. Psoriasis kan også føre til utslett i underlivet, men da som regel på selve penishodet og lysker.


Bruker dere noen spesielle kremer o. Nivea krem på magen før jeg legger meg, grunnet kløe. Er det faktabasert at kremer kan motvirke strekkmerker eller er det å annse son et kjærringråd`? Har nemlig sett at de selger dyre kremer som ska.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg