tirsdag 7. april 2015

Takkekort dåp dikt

Bestill kort fra fotoknudsen! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Kun 68kr pr kort,minimum stk.


Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning.

Takkekort dåp – Eksempel 2. Tusen takk for gaven jeg fikk i anledning dåpen min 7. Uskyldig og liten, lykkelig uviten, der du sitter, smiler og titter, du er lykke, et lite smykke, for oss er du verden, i dag starter ferden. Ha en fantastisk dåp ! Vern over denne lille babyen som i dag har fått sitt navn Vis vei til disse små føttene til Herrens trygge favn. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.


Er ikke inspirasjonen tilstede kan teksten i våre maler brukes som et utgangspunkt. Stor klem fra Pernille Mamma, pappa og Mikkel hilser også Hadde planer om og skrive egen tekst til alle hvor jeg skrev f.

En dåp er en høytidelig anledning, og du vil gjerne skape en god stemning med noen små dikt ? Det er skrevet mange flotte dikt om små barn, og André Bjercke har skrevet flere dikt du kan bruke. For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort, har vi laget en liten samling dikt her. De ble enkle, med bare ett stempel, minimalt med mønsterpapir, litt glitterlim, ensfarget papir og kartong i mørk blått, mellomblått, hvitt og sølv, bilde av dåpsbarnet printet på sølvpapiret - og så et fotografi som seg hør og bør. Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med dåp.


Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene. Diktet er egentlig et svensk dikt , her er det på orginalspråket: Älskade barn Så kom du då till oss du älskade barn, och grep våra hjärtan med kraft.


Med ens fick allting mera mening, långt mer än det någonsin haft. Tekster og dikt til spesielle anledninger. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å gjenkjenne dine gjentatte besøk og preferanser, samt til å måle effektiviteten av kampanjer, analysere trafikk og for markedsføringsformål. Tror jeg hadde stussa litt om jeg ga gave i anledning en dåp , uten å få takkekort i etterkant.


Vi sendte ut takkekort etter dåpen til jentene våre i alle fall. Hilsen Nala og Nala-mannen. Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Det var jo ikke helt til hjelp.


Lag dine egne takkekort ! Der sto det tekst til dåpskort ikke takkekort.

Enkelt eller ekslusivt - valget er ditt! Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv. Velg først format og sideantall i menyen. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet!


Leveres i sett med stykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg