torsdag 18. januar 2018

Vafler til dessert

Hundrevis av forskjellige restauranter. Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. Raskt, enkelt og digg!


Det finnes derfor alltid en anledning å servere den gode, gamle, tradisjonelle vaffelkaken i. Med deilige vaffeloppskrifter, bør det være noe for alle og enhver.

Når du lager verdens beste vafler starter du med å piske egg og sukker godt sammen. Deretter rører du inn melk, kulturmelk og vann. Bland sammen alt det tørre og pisk det inn i væsken til du får en klumpfri røre.


Det er aldri feil med vafler , og med denne oppskriften blir de ekstra gode og saftige. Visp sammen alt unntatt smør til en jevn og glatt røre. La røren svelle minst en halvtime.


Rør inn smeltet smør og stek vaflene.

Eller noe annet godt. Enkel, rask, imponerende, lett, frisk og tung - vi har utvalget av det søte punktum. Våre beste oppskrifter og tips til gode desserter. Sett frem syltetøy, rømme, smør, sukker og brunost, da er du garantert at alle får sine ønsker oppfylt.


Prøv vår deilige vaffeloppskrift! Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Oppskrifter og tips på hjemmelaget dessert. Sjokoladefondant, crème brûlée, panna cotta, fruktsalat eller tilslørte bondepiker? Det er bare å velge den som frister mest - vi har oppskriftene. Lad dejen hvile i ca. Rør smeltet smør i og bag dine vafler.


Tilbehør Sukker og syltetøj.

For at du skal slippe å lete, har jeg samlet de her til deg. Her finner du både søte og ‘salte’ varianter. Fordel røren jevnt på de fire områdene til hele overflaten er dekket. Lukk jernet og bak vaflene i 3-minutter.


Vend deretter jernet 1grader, og bak videre i 3-minutter – eller til vaflene er gylne på begge sider. Lørdag markeres vaffeldagen, og i samarbeid medpotetmel. Server vaflene med. Sprø vafler som du kan spise som dessert , gjerne dyppet i sjokolade og servert med krem og frukt, som kake til kaffekoppen i solveggen, eller ta med noen hjerter smurt med pålegg i tursekken.


Stek vafler til de blir gylne. Trykk jernet godt sammen når du steker. Avkjøl på rist, og del vaflene i enkeltvise hjerter. Vaflene selger som varmt hvetebrø sier hun.


Dessert Kaffekos Sommer Tradisjon. Selv liker Stine vaflene best med kardemomme og rømme i røra, også spises de varme med økologisk smør fra Røros meierier og brunost fra Den blinde ku.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg