tirsdag 9. januar 2018

Tinkafu parasoll

Rimelige parasoll til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Fri frakt ved kjøp over 499. Alltid lave priser og et stort utvalg! En praktisk parasoll fra 2ME, som beskytter barnet mot solens blendende stråler.


Parasoll - bestill online her - års garanti - fri frakt! Parasollen har en smidig festeanordning, som du enkelt kan feste på rammen til barnevognen eller trillen. Du kan også ha et rundt deg selv som belte om du vil. Den elastiske refleksremmen kan strekkes ut til meter og passer derfor alle type vogner. Solen, en kjær venn og en fryktet fiende.


Nei, i moderat mengde er solen selvfølgelig fantastisk, selv om den ofte glimter med sitt fravær. Man må beskytte barns sensitive hud mot UV-stråling. En parasoll eller UV-beskyttelse er en fantastisk enkel forsikring for både deg og ditt barn. Designet for å gi barnet ditt optimal beskyttelse mot skadelige UVA- og UVB-stråler. Den elegante, men praktiske parasollen skjermer små øyne mot direkte sollys og holder barnet behagelig nedkjølt under.


Hurtigvisning Kjøp. Legg til ønskeliste. Les tester og omtaler før du kjøper. Tinkabag- orginazeren til barnevogn i Leatherette. Ditt sted for alt du trenger til barnet!


Finnes i svart eller grå, med en UV-beskyttelsesindex på 50. Ett praktiskt parasoll från 2ME som skyddar ditt barn från solens bländade strålar. Beskytter barnet effektivt fra de skadelige uv-strålene fra sola.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Hos VEGA har vi samlet alt du behøver til uteserveringen din! Kjøp dine favorittmerker til barn på Miinto. Se sortimentet her. Nye deals hver dag!


Babymoov Strandtelt Anti-UV Telt Ny og oppdatert versjonen av vårt aller mest populære pop-up UV telt, Dette uvteltet er det perfekte strandteltet, som du enkelt åpner eller lukker på få sekunder. Det er bare et minus ved vogna, og det er solskjermen. Og du – kjøp koppeholder også – den har jeg brukt hver dag. Lykke til med vognvalget!


Enkel å feste på barnevognen med hjelp av medfølgende klemme. En tråd i 'Utstyr til foreldre og barn' startet av camoiji,. Solskjerm forlenger eller parasoll til vogn?


Har en tinkafu forlenger, kostet rundt 15- kr. Beskytt barnet ditt mot vanndråper og insekter ved hjelp av våre smarte regntrekk og myggnett egnet for barnevogner. Våre regntrekk kommer i forskjellige farger og former og tres lett på vognen for å unngå at regn kommer inn.


Regntrekk finnes også for bilstoler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg