mandag 15. januar 2018

Underholdning julebord

Vi har rimelige firmapakker med hotell, middag, show og dans. Send oss en uforpliktende forespørsel. Jeg har egne figurer, immiterer og avler nye til det eventet det måtte gjelde!


Julenissen er en tradisjonell underholder på julebord rundt om kring i Norge, men han er ikke den eneste som kan det å underholde på julebord ! Underholdning til julebordet Det er intet julebord det julebord som er uten underholdning ! Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Hva er dere beste ideer til et vellukket julebord ? Vi må lage det billigst mulig da vi må betale gildet selv. Skal leie lokaler og få maten tilkjørt så det er det ikke så mye å gjøre noe med men hva med underholdning o. Jeg skal på julebord med jobben til mannen 11. Det pleier ikke å være noe spesielt som skjer på de julebordene, er bare mat og dans.


Så i år har samboeren til en kollega av mannen spurt om vi skal få i gang noe underholdning. Vi tenker vel en quiz eller noe i den dur, så jeg lurer på om noen av dere har noen gode ideer?

MOR skal på JULEBORD med jobben og. Var en gang på julebord som hadde Skal vi danse som tema. Par ble trukket og hvert par fikk hver sin dans på forhånd. Så var det oppvisning, avstemning og kåring av vinner på julebordet. Høres kanskje dust ut, men det var utrolig morsomt!


Noen var veldig flinke og noen var (deriblandt jeg) mildt sagt ganske så klønete på dansegulvet. Hvert lag får utdelt et kamara og rekvisitter. Dere skal spille inn en scene fra en kjent film!


Lagene skal lage manus, planlegge og spille inn. Så videreforedler vi filmene, mens dere gjør klar for middag. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bestill komplett bedriftsspakke med nydelig julemat, show og overnatting.


Se våre tilbud og send oss en uforpliktende forespørsel. Julebord med underholdning. Mange velger også underholdning til festen.


Er det et mindre firma kan det være hyggelig å gå på et show, en konsert eller liknende. Om middagen inntas før eller etter underholdningen avhenger av tidspunktet for underholdningen.

Dersom dere samles til middag først er det lurt å starte tidlig. Vi setter deg i kontakt med de rette aktørene. Kontakt oss gjerne for å få forslag til underholdning og aktiviteter. Om det er store eller små bedrifter, ulike avdelinger eller om det bare vennegjengen som ønsker en magi-komisk julefeiring sammen, kan Tor Inge stille med skarp og intellegent humor og trylletriks som får enhver til å undre. Han har i flere år stått for underholdning til julebord for alt fra Norges største bedrifter til mindre samlinger.


For mange ansatte er faktisk denne festen med kolleger et av årets store høydepunkter. Det skal man ha respekt for, og huske på som beslutningtaker i en bedrift eller organisasjon. For fornøyde ansatte er verdt å investere i, og et skikkelig julebord kan i så måte bli en god investering! Selv om julebord -tiden nærmest er over, så er det noen av oss som har noen i vente.


Lokaler til ditt julebord. Dersom du ønsker å arrangere julebord Oslo og ta deg av alt selv trenger du ikke bare mat, drikke og underholdning , du trenger også et lokale! På denne siden finner du selskapslokaler i forskjellige størrelser som egner seg godt til julebord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg