fredag 19. januar 2018

Foreldre og barn velkomstgave

Norges største magasinvarehus. Se våre aktuelle tilbud og bestill i dag! Passer for foreldre med barn i alderen 0-år. Magasinet kommer i handelen månedlig og er laget av en erfaren redaksjon som ønsker å inspirere og informere småbarnsforeldre.


Gleden ved å ha barn er satt i fokus fra første til siste side i bladet. Foreldre og barn magasin passer for familier med babyer, småbarn og barn i huset.

Bladet kommer ut ganger i året. Hver utgave er fylt med nyttige artikler og artikler for småbarnsfamilier. Om siden Gratisbabypakke.


Man må velge bøker og etter det kan man velge blant masse andre spennende produkter til ditt barn. Som ny abonnent får du en velkomstgave når abonnementet er betalt. Innholdet er sentrert for dem med barn i alderen 0-år, med blant annet oppskrifter til alle måltider, innhold om kosthold og ernæring, utvikling og oppdragelse. Her finner du aktuelle tilbud.


SUPERTILBUD OG SUPER VELKOMSTGAVE ! Ikke bare et supert tilbud på eller utgaver av bladet, men også en knallfin Onepiece fra Vossatassar på kjøpet!

Onepiecen er myyyk og go og kommer i to ulike farger i størrelsene 6 7 og 90. Dessverre ble det noen feil i oppskriften i. Fem råd til foreldre som har barn som gamer GAMING-GLEDE: Nesten alle norske barn spiller på mobil, data eller spillkonsoll, viser tall fra Medietilsynet. Få 1kr i velkomstgave ! Man får medlemsblad ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.


Sandviks tilbyr veiledning gjennom Babyverden. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Slik får du konto til barnet på 1-2-3. Med direkte kobling mot Folkeregisteret kan foreldre opprette barnekonto i nett- eller mobilbanken. Barnet får 2kroner i velkomstgave rett inn på kontoen.


Som medlem er du ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, din eneste forpliktelse er å være medlem i ett år. Bokklubben Barn er for alle barn i alderen 0-år. Den ultimate fan-boka er en spektakulær feiring av den beste og mest lysende K-popgruppa fra Sør-Korea. Produktspørsmål må sendes til det firmaet som tilbyr produktet. Snakk med andre foreldre med jevngamle barn om sosiale medier – og gjør en vurdering av modenheten til barnet ditt.


Her er Medietilsynets råd for en tryggere og bedre digital hverdag for de. Velkomstgave foreldre og barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg