tirsdag 30. januar 2018

Meny kransekake pris

Bli inspirert før årets kransekakebakst! Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. TIPS: Hvis du ikke finner det du leter etter kan du prøve søket, lete i en annen varekategori eller tømme filteret.


Grunnoppskrift på kransekake , festkaken over alle festkaker. Ikke spesielt komplisert, men husk å lag den dagen før den skal trilles ut og stekes.

Denne oppskriften gir ca. God og saftig kransekake , pyntet med melisglasur, flagg og knall. Kakene er bakt uten gluten. Disse er flotte som spiselige julegaver eller som ekstra kaker i fryseren, til å ta opp ved behov.


Kransekakedeigen kan brukes til så mangt! Trill deigen ut til fingertykke pølser, eller mal den i en kjøttkvern med egnet hullskive. Smør kransekakeformene med olje, strø med semulegryn eller mel og fyll dem med pølsene.

Hver eneste natt, og hver eneste dag, bakes det ferske bakervarer i vårt bakeri og konditori på Grini Næringspark. Hent i din MENY -butikk. Du kan hente kakene i alle MENY -butikker allerede dagen etter bestilling.


Selv etter en stor middag med dessert, gjør vi plass for god kake og kaffe helt til slutt. Det vet alle som har vært i konfirmasjon, bursdagsselskap, bryllup eller barnedåp. Bestill kaken på nett - hent hos Meny. Vi baker et stort utvalg fristende kaker! Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere.


Fri For produkter stort utvalg SE aLLE tilbUDEnE vårE på mEnY. Hjemmelaget kransekake Vår hjemmelagde kransekake er helt uten E stoffer, glutenfri og inneholder hele mandler. Vi kan by på marsipankake, fløtekake, bostonkake, slottskake eller sjokoladekake.


Velg mellom liten kake (6–personer), mellomstor kake (12–personer) eller stor kake (18–personer). En hver festlig anledning trenger en kransekake ! Ferdig pyntet med ringer, enklere kan det ikke bli. Kan pyntes til anledning eller etter sesong.

En kake som ser flott ut på bordet og som alle liker. Lett sprø på utsiden, saftig og myk på innsiden. Sammenlign tilbud og priser på kransekake. Det er også en fin gave å gi bort. Vi leverer også på søndager - uten tillegg i prisen.


Topp kvalitet i alle ledd er vårt fokus. Vi ønsker å være best på kundeservice, punktlighet, utvalg og selvfølgelig mat og drikke. Beskrivelse Tradisjonell kransekake for enhver anledning. Pyntet med melisglasur. Laget på mandler, melis og egghvite.


Produktet kan inneholde spor av andre allergener enn det som er oppgitt i ingredienslisten. Størrelse og pris Ca. Håndrullet, saftig kransekake fra vårt håndbakeri Allergener: Mandler og egg. Eksempel: Kake til fredag kl. Merk at i høysesong kan dette variere noe.


Ta kontakt for priser og leveringstid. Servit Catering skal være best på varmmat til alle typer arrangementer. Over års erfaring fra bransjen og masse fornøyde kunder er et tydelig bevis på det.


Du har kanskje hørt at det kan være vanskelig å bake kransekake ? Det behøver det heldigvis ikke være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg