mandag 15. januar 2018

Kyllingfilet med bacon

Usikker på hva du skal ha til middag? Prøv denne nydelige retten med bacon. Ferdig på kun minutter. Grill kylling sammen med marinerte grønnsaker. Vi har oppskriften.


Kylling er like godt til sunne hverdagsmiddager som til finere helgemåltider.

Baconsurret kyllingfilet med brie Saftig, ovnsbakt kylling med salt bacon og go mild ost er nydelig både til hverdag og til helg. Smørdampet spinat er raskt og smakfullt tilbehør. Pakk hver kyllingfilet i bacon og fest med en tannpirker. Legg filetene i formen.


Pensle med resten av marinaden. Dryss over brunt sukker og krydre med salt og pepper. Sett formen midt i ovnen på 1°C og stek i ca.


Kyllingfilet snurres i bacon og stekes i ovn sammen med med grønnsaker.

Server med hvitløksbaguetter. Kylling med bacon stekt i ovn er skikkelig lørdagskosemat. Oppskrift på baconsurret kyllingfilet fylt med mozzarella personer. Råstekte poteter 8g små poteter ss olivenolje ts salt nykvernet pepper ss sesamfrø. Tilbehør halvstekte.


Krydre med nykvernet sort pepper og ørlite salt. Stekes på middels varme på alle sider, til baconet er gyllent. Fres rødløken i litt smør eller olje, til den er blank og myk. Tilsett eplebåtene etter et par minutter og la dem surre med.


Skjær en lomme i hvert kyllingbryst med en skarp kniv. Pass på at du ikke skjærer tvers igjennom. Bruk en liten skje eller fingrene til å fylle lommen med osteblandingen. Fest med tannpirkere. Pasta med kylling og bacon.


Himmelsk pastarett med kylling og bacon i fløtesaus. Start med gresskarblandingen. Vend blandingen i olje og krydre med salt og nykvernet sort pepper.


Stek formen midt i oven på 1° til gresskarene er myke og purreløken begynner å få litt farge.

La det surre til løken er myk, men ikke brunet. Ha løken, hvitløken og soppen over på tallerkenen med bacon. La fettet ligge igjen i pannen. Nok en oppskrift-onsdag, og denne gangen blir det ikke fisk, men kylling som det faktisk går en del av her hjemme.


Denne retten er lettvint og mektig som allti og den friske salaten ved siden gir virkelig det lille ekstra som kanskje kan minne litt om vår og sommer. Forvarm ovnen til 2grader. Skjær et snitt kyllingfiletene og fyll dem brie og timian.


Grill eller brun kyllingen i olje i en stekepanne før du steker videre i ovnen i omtrent 8-min til kjøttet er gjennomstekt. Surr bacon rundt hver filet. Tulip Bacon er laget av sideflesk, skåret ifølge egne spesifikasjoner og røkt etter mer enn 1år gamle tradisjoner til smaken er perfekt.


Baconet skjæres til slutt i passende tykke skiver. Stek kyllingen i ildfastform på 2grader i omtrent minutter. Sett på grillinnstilling på ovnen når kyllingfiletene er såpass stekt at baconet er sprøtt og gyllent. Kok opp kraften fra den ildfaste formen med litt vann, og tilfør fløten for å lage saus. Stek i varm panne med olje eller smør sammen med 1-hele fedd hvitløk og evtentuelt 2-blader frisk salvie.


Problemer med å få i ungene middag? Prøv baconsurret kyllingfilet med nudler og sukkererter! Enkel og god rett som både barna og de voksne liker. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Pikant kylling med bacon - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg