mandag 8. januar 2018

Gave til bestefar 80 år

Skreddersy en unik gave med ditt morsomste bilde og tekst, bestill nå! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Gi en god opplevelse til bestefar!


Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Gjør bestefar glad med en morsom gadget fra Coolstuff. Kanskje er det også en -års jubilant like rundt hjørnet?

Min kjære farfar blir år denne uken. Gave til bestefar år. Han har alt, og er veldig standard på det at han ikke ønsker seg noe.


Er det noen som har noen gode bursdags tips til en Kristen, avholds mann på som har alt? Vi skla i års dag i helgen til min farfar, og vi har kjøpt en digital bilderamme til han rett og slett. For mange er bestemor og bestefars hus hjem nummer to, hvor man tilbringer uendelig mange ettermiddagstimer etter skolen og i helger, når mamma og pappa er opptatt med sitt.


Kanskje dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte års gave ? Da finner du kanskje noe smart her – smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Trenger du gavetips til bestefar ? Her finner du flotte gaver til din bestefar som faller i smak. Gi bestefar et smil om munnen med overraskende og annerledes opplevelsesgave! Bestefar har kanskje alt han trenger, men en god opplevelse får man ikke for mange av. En gave til bestefar på år skal nok ikke være for strabasiøs. Med et besøk på Bryggens Museum i Bergen kan han ta det hele i sitt eget tempo, hvis han helst vil det.


Da har du kommet til riktig sted. Er du ute etter tips til gave til åring? På denne siden gir vi deg flere smarte gavetips som kan passe både som bursdagsgave eller julegave til åringen.


En opplevelse med hjuldamper på Mjøsa hvor middag og dessert er inkludert, er en gave man minnes. Har egentlig ikke for tradisjon å gi gave til besteforeldre, men i år får de et stearinlys med bilde av lillegutt, altså oldebarnet deres. T-skjorte som gave til bestemor år – 5. Da kan du gjøre litt ekstra stas på jubileumet ved å kjøpe en morsom t-skjorte til henne.


Dersom hun for eksempel fyller år , kan en flott års gave til bestemor være en t-skjorte med teksten. Hva gir man som gave til en år gammel mann på bursdagen? Alle svar tas som takk.


Hvis han ikke er avholdsmann, anbefaler jeg en lekker flaske med god cognac. Mormor ble i fjor og da gikk vi barnebarna sammen og kjøpte elektrisk regulerbar seng.

Hun elsker å lese på sengen. Og noen andre gikk sammen og kjøpte et nytt dusjkabinett til henne. Hun hadde bare badekar, og turte ikke sette seg oppi det i frykt for å ikke komme opp med tanke på kunstige hofter og en vond skulder.


Opplevelser er gaver som huskes og perfekt til den som har alt. Kjøp en opplevelsesgave idag! Julegavetips trenger vi alle - enten det er kjæresten, familie eller venner vi skal kjøpe til. Det er like vanskelig hvert år (for de fleste), så her gir vi deg tipsene til årets beste julegaver.


Den folkekjære kongen fyller 80. Slik er han som bestefar. KONG HARALD ÅR : Tirsdag 21. Kong Harald år , Dagbaldet har samlet noen av Kongens mange minneverdige øyeblikk. Vi har gaver som passer de fleste, og på denne siden får du mengder av gavetips til kjære og nære.


CoolStuff har morsomme, annerledes og innovative gaver og ting, og på denne siden gir vi deg våre beste gavetips! En god cognac eller vin har du tenkt på selv. Du glemmer alderen for du er glad i livet.


Vi glemmer alderen din fordi du er så sprek og aktiv, oppegående og selvhjelpen. Du er sprek fordi du har tatt godt vare på deg selv. Du har disiplin og tar vare på og steller fint med alt som er dyrebart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg