mandag 8. januar 2018

Mønster festdrakt barn

Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg. Festdrakter til barn : Sy og strikk.


I denne boka finner du festdrakter til jenter og gutter i alderen til år, både strikkede og sydde.

I tillegg til selve draktene, er det også mønster til blant annet skjorter, sjal, jakker og strømper. Garn til håndstrikk og ferdigstrikk kan kjøpes hos Norsk Flid. Ferdigstrikk fra Rauma: Marius, Setesdal, Varde, Islender -og Fana genser.


Stort utvalg av mønster og oppskrifter! Mønster på kjempefin festdrakt i str. På denne drakten kan du gjerne bruke gamle broderier og fine bånd. Vanslghetsgrad middels.

Sy et fantastisk drakt som kan bli et familieklenodium. Kvaliteten på våre festdrakter gjør at de kan arves fra barn til barn. Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg.


Meld deg på i dag og få tipsene rett i innboksen din! Leter du etter symønster? De skjæres ut i mønstervlies i den valgte størrelse.


Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Våre festdrakter er tuftet på norske tradisjoner og fritt inspirert av vår stolte bunadsarv. Husk også at du ikke må gi deg i kast med hel drakt. Hva med å strikke kjolen eller bare genseren? Resultatet er et flott plagg om mottakeren garantert vil sette pris på.


Det er kun vi handlegaten. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å gi dere det best tilpassede innholdet fra våre butikker. Festkledde barn er en fryd for øyet I Tove Fevangs instruktive og grundige bok får du gode og utprøvde oppskrifter til festdrakter du selv kan sy og strikke til barna.


Her er det plagg som passer til den aller minste og til han og hun som allerede har begynt på skolen.

Nydelige og unike drakter som kan brukes i mange år. Her får du festdrakter eller bunader til barna, i tide til 17. Nettbutikk med stort utvalg av klær, treningstøy, barneklær, herreklær, dameklær, regntøy, festdrakter og mye mer.


Idar Vollvik sørger for at hos oss finner du alt for alle. Jeg har fått tak i mønster til dame bunad stakk – jeg ønsker også å kjøpe mønster til herre jakke. Jeg tenker å sy fantasi bunad – stakk til min datter og svigersønn og mangler mønster til jakke.


Kan du opplyse meg om hvor jeg kan fæ tak i det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg