torsdag 11. januar 2018

Fargevelger rallargenser

Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Fargevelger for strikking Skap din egen, unike fargekombinasjon! I fargevelgeren for strikking kan du enkelt eksperimentere med ulike fargekombinasjoner på din strikkegenser eller kofte.


Prøv deg frem med ulike farger og se direkte hvordan koften eller strikkegenseren ville sett ut i valgte fargekombinasjon. Finne ut hvilke farger og garn som passer sammen ved hjelp av denne fargevelgeren. I Strikkefarger appen er det flere nye mønstre og farger tilgjengelig, i tillegg til muligheten for å lagre dine favoritter. Her ser du nyheter og du kan gi tilbakemeldinger.


Finn ut hvilke garn og farger som passer sammen ved hjelp av denne fargevelgeren. Garantert lave priser og rask levering - Sjekk ut vårt store fargeutvalg! Vendela Genser, strikket i Alpakka. På bakgrunn av dette samarbeidet selges denne oppskrift kun sammen med garn til hele plagget og i det garnet som er brukt i oppskriften.


Vi forbeholder oss retten å kansellere ordre som ikke fyller disse krav. Se ellers våre kjøpsbetingelser. Alle strikkeoppskriftene er tilpasset våre Trysilgarn. Dette garnet får du i mange ulike kvaliteter og farger til en svært vennlig pris. Trysilgarnet holder høy kvalitet og flere av garnene er tilpasset sensitiv hud.


Bruk Strikkefarger til å finne ut akkurat hvordan du vil ha din Rallargenser - før du begynner å strikke! The KnittingColors app let you make your perfect Rallar sweater- before you start knitting! See more ideas about Knitting, Knitting patterns and Knitting patterns free. Utforsk denne tavlen til helena_xpå Pinterest: Strikk. Se flere ideer om Strikk, Strikking og Strikkeoppskrift.


Her er en oversikt på alle hefter som utgis av Sandnes Garn og samarbeiddesignere. Vi har også oppskrifter til interiør og tilbehør. Norskprodusert garn i egen fabrikk på Sandnes med den mykeste ull, alpakka og merinoull, lekker silke og mohair, kvalitetsbomull og slitesterkt strømpegarn.


Her finner du garn til ethvert prosjekt, i et bredt spekter av farger som følger trendene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg