onsdag 10. januar 2018

Håndklær med navn

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Løft baderommet med nye detaljer.


Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.

La oss gjøre hverdagen enkel, gøy og koselig med tusenvis av produkter for et enklere hjem. Lag ditt eget håndkle med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Enkel og billig handel på Cellbes. Håndklær - Alltid mange varianter.


Den ultimate gaven til han og henne, voksne så vel som barn. Bestill i vår nettbutikk i dag! Et håndkle er et håndkle , men brodert med navn blir det en helt personlig gave.


En gave som garantert alltid vil bli husket i år etter år.

Du finner opp til ulike fantastiske farger, og mange forskjellige størrelser. Alt levert med broderte navn ! Dette er en samling av ekstraordinær mykhet og luftighet. Glatte håndklær , som kan brukes til brodering med en firmalogo, kan være en perfekt gave og ledsaget under sport. Oppgi navn som du ønsker brodert på håndklær under Ordrenotater ved fylling av fraktdetaljer.


Det er tillat med kun bokstaver per håndkle. Gjør hverdagen personlig med et håndkle med navn ! Gaver skal brukes, og hva er vel ikke nyttigere enn et stort og mykt håndkle ? Disse håndklærne kan du selv tilpasse med navnebrodering. Gi en et personlig håndkle i gave som vil verdsettes daglig! Akkurat derfor er dette håndkleet med navnebroderi en gave som egner seg for alle og enhver!


Flere Produkter Logo på arbeidstøyet er en fantastisk måte å skille seg ut på. Drikkeflaske med navn - en personlig gave som kan brukes veldig mange ganger. Den perfekte gaven for å slukke tørsten: Hjemme, på farten og på skole og arbei en helt personlig flaske med navn vil få enhver drikke til å smake dobbelt så godt! Disse delikate og robuste flaskene er ideelle å ha med seg. Vi har også ulike tykkelser på våre håndklær slik at du kan finne et håndkle som passer perfekt for deg.


Miljøvennelige håndklær Bomullen i våre håndklær kommer fra bærekraftige kilder. Det betyr at den enten er gjenvunnet eller dyrket med mindre vann, gjødsel og sprøytemidler, samtidig som bomullsdyrkernes inntekter øker.

Ditt innsatte navn vil bli brodert på forsiden av håndkleet i best mulig kvalitet. På grunn av bomull av høy kvalitet vil håndkleet ditt med bilde føles super mykt og koset. Det broderte håndkleet er egnet for vaskemaskinen, slik at mottakeren av denne gaven kan nyte sin personlige håndkle i mange år. Leter du etter et originalt håndkle ? Velg mellom forskjellige farger og skrifter!


Vet jeg har sett en nettside hvor man kan bestille toalett mapper, håndklær , etc med navn på. Vet noen hva denne siden heter? Få håndklær eller badehåndklær brodert med navn eller trykt med foto. I forskjellige farger.


Gaver med navn blir nydelige personlige gaver! Med lekre håndklær kan du skape et streif av luksuriøs spastemning på badeværelset. De forskjellige fargevariantene gjør det mulig å innrede badeværelset i tråd med resten av hjemmet eller markere skift i årstidene med mørke eller lyse nyanser.


Navnesmykker og bokstavsmykker - her finner du nydelige personlige smykker med navn ! Smykkene graveres med navn og or skap en helt unik gave av edleste slag som varer evig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg