tirsdag 16. januar 2018

Sluttet å trene gikk ned i vekt

Men hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter. Sluttet å trene – gikk ned kilo.


Siri Kristiansen hadde ønsket å gå ned vekt hele sitt voksne liv.

Du kan likevel svette deg slankere ved å gjøre de rette tingene. Vi har treningsfasiliteter på jobben, og Forsvaret har fokus på fysisk helse. Dette gjør det mye enklere å trene , og er mye av grunnen til at jeg har klart å fokusere på trening.


Jeg gikk fra aldri å trene , til å trene først to, så tre, og nå fem dager i uken, og jeg gleder meg alltid til neste økt. Det er mye fokus på dette i Norge. Men man behøver ikke trene for å gå ned i vekt. Hvordan kan jeg gå ned i vekt uten og trene ?

En god måte å forbrenne fett på er for eksempel å gå i raskt tempo. En rask gåtur på 45–minutter hver dag setter fart på fettforbrenningen. Hvis du begynner å trene , øker du muskelmassen, mens fettet minker. Derfor er det lurt å gå raskt ned i vekt. Det å gå raskt ned i vekt , er ofte noe ekspertene fraråder, fordi man ofte legger på seg alt igjen.


Studier viser imidlertid at de som går mest ned i vekt de første to-fire ukene av et vekttap, er også dem som oppnår det største vekttapet og holder det best ved like. Maria bodde to år i USA, og der trente hun såpass ofte og hardt at hun gikk fullstendig lei. Først i år skal hun begynne å trene.


Siden har hun ikke orket å trene. Hennes største utfordring var å gå ned i vekt. Få deg noen å trene sammen med slik at dere kan motivere hverandre.


I mange tilfeller vil bare graden av respons være forskjellig, men i noen tilfeller reagere vi helt forskjellig. Et eksempel på slik individuell respons er hvordan enkeltindivider reagerer på trening i forhold til å gå ned i vekt og redusere fettmassen. NO: George Clooneys kjæreste, modellen Stacy Keibler, gikk ned i vekt da hun sluttet å trene.


Da den flotte 33-åringen gjestet Access Hollywood Live tidligere denne uken, fortalte hun at hun gikk ned flere kilo etter å ha sluttet med treningen. SVAR: Hei jente år.

Når vi ser de typiske januarreklamene om slankere livsstil så er det alltid fokus på trening. Takk for at du kontakter Ung. Dette er Niklas sin historie om hvordan han gikk ned i vekt med Nutrilett VLCD Shakes. Han beviser at det er mulig, og at målet kan være innen rekkevidde for alle med besluttsomhet og viljestyrke.


Er år gammel, sluttet å røyke for fire år siden og har siden det gått opp kg. Selv om appelsinjuice er sunt og har et høyt innhold av mange viktige vitaminer og mineraler, er det ikke nødvendigvis den smarteste tørstedrikken dersom du forsøker å gå ned i vekt. Ikke drikk kaloriene.


Har man et bestemt mål når det gjelder å gå ned i vekt , det være seg en skuespillerrolle eller bryllup, og kuttet i matinntaket, så er et av problemene at man ikke får i seg nok vitaminer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg