torsdag 18. januar 2018

Hvordan smelte sukker til pepperkakehus

Lei av unge kvinner? Prøv disse premium dating sites. Det er en person for alle! Finn kjærligheten til livet ditt! Den topp karakter seriøse dating sites i Oslo.

Bygg pepperkakehus superenkelt. Hekt delene sammen uten liming! Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer. Populære merkevarer.


Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. La det smelte helt før du rører forsiktig. Huset bør settes sammen over bakepapir og pass på at du limer sammen formene i riktig vinkel.

Vær forsiktig når du lager knekk, og ikke la barn delta i arbeidet, da sukkeret blir ekstremt varmt. Smelt sukker med vann. Videre anbefaler konditoren alltid å bruke smeltet sukker som lim.


Her er det viktig at de voksne monterer fordi det er fort gjort å brenne seg på sukkeret. For å unngå at sukkeret blir mørkt og klumpete er trikset å ha i litt vann. Sukkeret gir det beste holdet. Hvordan gjør jeg dette på best mulig måte uten å ødelegge panna? Før har jeg hatt aluminiumsfolie i gryta og smelta sukkeret i folien.


Noen som har gode tips å dele til ei som a. Montering av pepperkakehus kan være en tålmodighetsprøve både for voksen og barn. Derfor er det god hjelp i at man smelter fløtekarameller istedenfor. Start på høy temperatur, og senk gradvis etterhvert som sukkeret begynner å smelte.


Rør hele tiden med en tresleiv. Når sukkeret begynner å se ut som på bildet nedenfor er det klart til liming. Baking av pepperkakehus er en koselig førjulssyssel for store og små.

Avkjøl blandingen og rør inn ett egg om gangen. Elt deigen godt og sett den kjølig, gjerne et par dager. Pepperkakehus er koselig. Knekk lager du enkelt ved å smelte 2gram sukker i en kjele til det er.


Slik limer du sammen pepperkakehuset - Jeg bruker smeltet sukker for å lime sammen pepperkakehuset. Lag karamell til montering av pepperkakehuset: Ha sukker i en litt vi tykkbunnet kjele, og smelt det på middels varme til fargen begynner å bli lys gyllenbrun, og du får karamell. Når karamellen er klar skru platen på det laveste.


Sett sammen pepperkakehus -delene med. Hvis du vil gjøre årets pepperkakehus til litt av et. Spesielt når limet du bruker skal være spiselig i tillegg. Derfor har jeg ett tips når du skal lime sammen pepperkakehus : Smørbukk!


Verdens beste pepperkakehus fra bunnen av. La sukkeret smelte til det blir karamell. Varm en panne og strø i sukker. Forvarm ovnen til 1ºC. Pass på slik det ikke blir for varmt.


Ha bakepapir på bakebrettene. Sikt mel, natron, ingefær og kanel sammen. Vinduer kan du lage av smeltet sukker. Bruk en skje for å helle sukker på bakepapiret og la det avkjøle helt før du evt.


Hver familie har gjerne sin egen vri på pepperkakedeigen, men om du skulle føler trang til å prøve noe nytt eller ennå ikke har innarbeidet en familieoppskrift oppskrifter kan du jo prøve en av våre. Her finner du oppskrift på deig til pepperkakehus og link til hvordan du setter det sammen. Malen tegner jeg selv – det kan du også lett få til. Man kan trygt si det ofte blir et hus med sjel ettersom jeg alltid må spikke litt på vegger og tak.


De har nemlig en tendens til å ese ut og få skjeve vegger etter en tur i ovnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg