fredag 12. januar 2018

Bergen kommune helsestasjon

Reserver ditt Hotell i Bergen online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Bestill drømmeferien med Agoda.


Her kan du få råd og veiledning fra blant annet lege, helsesykepleier, jordmor, psykolog og fysioterapeut.

Engen helsestasjon har også tilbud til studenter opp til år. Tilbudet er gratis, og du trenger ikke bestille time. Her tilbys svangerskapsomsorg og helsekontroller til barn i førskolealder.


Foresatte kan få veiledning og støtte i spørsmål som knytter seg til barnets vekst, utvikling og trivsel. Vi vil være samlokalisert på Nesttun helsestasjon fra 24. Et ungdomspanel har vært med på å skape Ung Arena helt fra starten, og skal være sentrale i den videre utviklingen.


Barnet innkalles jevnlig til konsultasjoner på helsestasjonen, men du kan også selv ta kontakt utover det. Postboks Bergen.

Robert Rasta kontaktperson: Ragnar Bøe , nettkoord: Bjørn Vindenes. Bergen kommune , Seksjon informasjon, Rådhusgt. Forebyggende helsetjeneste til barn, ungdom og gravide skal bidra til å fremme befolkningens helse, trivsel, gode sosiale og miljømessige forhold og bidra til å forbygge psykisk og somatisk sykdom, skade eller lidelse, bidra til utjevning av sosiale helseforskjeller og bidra til å beskytte befolkningen mot faktorer som kan ha negativ innvirkning på helsen.


Alle familier tilknyttet Midtbyen flyttes til Sentrum helsestasjon og noen familier tilknyttet Gjørtlervegen helsestasjon overflyttes også til Sentrum helsestasjon. Ringevikarer, Kontaktperson, Hjemmehjelp og mer! Informasjonsskriv om flyttingen.


I forbindelse med flyttingen er det problemer med telefon. Sykepleier, Saksbehandler, Stipendiat og mer! Barne - Og Ungdomsarbeider, Nattevakt, Saksbehandler og mer! Er du gravid og bor i Trondheim kommune kan du få oppfølging av lege eller jordmor, eller en kombinasjon av disse, gjennom svangerskapet.


Helsestasjonstilbudet er gratis. Austrheim kommune har helsesjukepleiarar som jobbar dag kvar i skulehelsetenesta, og har fast trefftid på dei ulike skulane. I trefftida har helsesjukepleiar Open dør, det vil seie at helsesjukepleiar er tilgjengeleg slik at elevar, lærarar og føresette kan ta kontakt utan å bestille time på førehand. Eide kommune - Med innbyggerne i fokus.


Besøksadresse Stormyra 2. Ungdomshelsestasjonen har ope kvar tirsdag, kontor på skulen, og tilbodet er gratis. Du treng ikkje tinge time på førehand.

Du kan få møte både helsesjukepleiar, jordmor eller lege. Folldal, Alvdal, Rendalen, Tynset og Tolga har som en del av et interkommunalt samarbeid ansatt kommunepsykolog i helsestasjon. Alle barn 0-år får tilbud om regelmessige konsultasjoner på helsestasjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg