onsdag 31. januar 2018

Tilbehør brudekjole

Enormt utvalg av størrelser og fasonger. Kjøp Annet tilbehør på nett. Norske nettbutikk abelone. Vi fører et stort utvalg av tilbehør til brud. Se bilder og info om produktet du leter etter.


Vi har mange flotte smykker i alle prisklasser.

Store smykker og mere diskre smykker alt etter ønske. For å komplettere serien av brudekjoler og herreantrekk, har vi ulike typer tilbehør - til en hver smak og anledning. For vordende bruder kan vi tilby slør, bolero, belter, hårpynt, vesker - bare for å nevne noe. Alt av tilbehør til brud du kan tenke deg finner du i vår rikholdige nettbutikk. Velkommen til en av skandinavias største og flotteste brudesalonger.


Hos oss finner du alt i fra kjoler i små til store størrelser, med priser som passer alle budsjetter. Ikke gå glipp av denne salongen. Bestill time til prøving av brudekjole i dag!

Hvis du har behov for hjelp til å bestemme målingene dine eller for å få vite hvilken stil som passer deg, kontakt oss for å gi deg oppriktige og praktiske råd. I tillegg kan du finne nyttig informasjon for å gjøre ditt valg som det er tilfellet med den beste måten å bevare din brudekjole på. Kristins Brudesalong AS er Norges ledende brudesalong. Vi tilbyr brudekjoler, selskapskjoler, sko og tilbehør. Tusenvis av bruder har funnet sine drømmekjoler hos oss og opplevd magien når de kommer inn i vår brudesalong.


Du har valgt en brudekjole , og skal nå ta en beslutning på hvilke sko du trenger. Det er mye å tenke på i valget av sko, ikke minst hvilken hæl type og høyden på hælen. Vi har satt sammen en guide slik at du kan finne rett hæl til rett brudekjole. Tilbehør til brudekjolen.


Hos Brudepikene finner du masse flott tilbehør til din brudekjole. Vi har godt utvalg med tiaraer, boleroer, belter, hårpynt, vesker, slør, underskjørt, sko, ansiktsmasker, strømpebånd etc. Litt av utvalget finner dere i bildegalleriet under, men vi har som regel alltid større utvalg i butikken.


Noen ganger vil bruden oppgradere brudekjolen sin. For å gjøre kjolen litt mer attraktiv, finne det siste lille ekstra, eller prikken over i-en, har vi et stort utvalg av tilbehør som kan sys til kjoler: krystallbelter, perlebelter og stoffblomster som kan sys på kjolen. Her får du spesialdesign og -søm av brudekjoler, selskapskjoler og alt av tilbehør. Menn har også nå fått plass hos oss og vi kan spesialdesigne og -sy vester og dresser.


Vi prøver å ha et lite utvalg av ferdigsydde brudekjoler og selskapskjoler til enhver tid.

Vi har kunder fra hele Østlandet. Stort utvalg og rask levering! Vi hjelper deg å finne din Brudekjole. Vi har også Ballkjoler, Selskapskjoler, Gallakjoler og Forloverkjoler. Er du på utkikk etter tilbehør til brudekjolen?


Elegante brudesmykker kan sette prikken over i’en på en hvilken som helst brudekjole. Vi har øredobber, halskjeder og armbånd i hvitt gull, gult gull og sølv, hvor du kan velge mellom perler, diamanter eller andre steiner. Enten man ser for seg en enkel og elegant brudekjole , en vakker kjole med slep eller et stort og voluminøst skjørt, har vi brudekjoler som vil samsvare med dine preferanser og forventninger til hvordan akkurat din brudekjole skal se ut. Brudekjoler For bruder, kjoler spille en svært viktig rolle i våre liv. Pent brukt og renset etter bruk.


Har korsett med knapper over, så størrelsen justeres etter din kropp. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe. Valg av et utvalg fører til en full oppdatering av siden.


Trykk på mellomromstasten og deretter på piltastene for å gjøre et valg. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Bryllup sesongen er snart over, men det er da alltid noen som trenger bryllupsklær på vinteren også. Alt fra bryllupsdresser og brudekjole til brudeutstyr finner du hos oss - QXL.


Akkurat nå har QXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg