mandag 22. januar 2018

Mest populære navn 2019

Mest populære navn 2019

Lokale variasjoner. I Rogaland er Filip mest populært blant guttenavnene, mens Mohammed i forskjellige varianter topper listen i Oslo. Jakob var det mest populære guttenavnet. Mohammed har vært det mest populære guttevalget i Oslo i en årrekke.


Mest populære navn 2019

Mest populære jentenavn. Emma vinner for andre året på rad det mest populære jentenavnet i Norge med hele 3nye navn. Flere idrettsnavn troner.


En annen navnetendens som SSB trekker frem er den økende bruken av navn fra idrettsstjerner. På guttesiden var Lucas mest brukt før Filip og Oliver. Emma er dette årtusenets mest brukte jentenavn og har vært årets navn ni ganger.


Emma kommer fra tysk og betyr stor. Det går om lag 1år mellom popularitetstoppene, noe fjorårets mest populære navn er et skoleeksempel på, sier navneeksperten. Vi har samlet de mest vanligste hestenavnene. Mens Odin beholder førsteplassen har navn som Spirit og Casper karret seg en plass blant topp fem.


De mest populære pigenavne på årets første navneliste er Emma, Alma, Freja, Clara og Agnes. Der har altså været en del udskiftning i top- hvor navnene Freja, Clara og Agnes er kravlet op, mens Sofia og Ella har måttet vige pladsen. Sidste års mest populære navn Ida er forsvundet væk fra 1. Emma i fjor, som ligger tett etterfulgt av Nora på navnestatistikken.


Mest populære navn 2019

Sofie ligger som nummer tre. Enig i at Aksel ikke er slapt. Litt vanskelig å forklare hva som er sterke navn , det er vel litt individuelt også, men jeg synes ofte det er navn som har flere konsonanter enn vokaler.


Nå er det jo omvendt, spesielt på jentesiden, navn med nesten bare vokaler. Det blir veldig slapt etter min smak. Agria Dyreforsikring har samlet de mest vanligste hestenavnene. Hvis du vil gi hunden din et unikt navn , er det enkelte navn du bør styre unna.


I Norge er det Max og Luna som er de aller mest populære navnene. Jacob var også på topp i. Det skriver hundepass-tjenesten Rover i en pressemelding. Dietter kommer og går hvert år, og er et. Sjekke ut de nyeste slanketrendene for å se om noen appellerer til deg.


Hvert år varierer populariteten til slankekurer avhengig av. Den svarte på spørsmålet om hva podkast er for noe. Hva skal barnet hete? Jeg har oppsummert litt på Barnas Mat, og sett på hva som er mest populært blant mine lesere.


Mest populære navn 2019

Når det gjelder navn til gutter, er listetoppen ikke engang blant topp ti på landsbasis. Deretter følger William og. Vår seriedatabase er populær og søkes flittig i. Den fanger også opp mye av hva som søkes på ute på nettet. Listen over populære navn endrer seg ikke så mye fra år til år, mange navn kommer igjen flere år på rad.


Nettverket for dyrepassere, Rover. Oversikten viser at de tradisjonelle hundenavnene Max og Luna er de mest populære navnene for henholdsvis hannhunder og tisper i Oslo. I Europa er navnet Oslo et av de virkelige trendnavnene for hunder. I Frankrike har Oslo gått fra være det 25.


Her finner du våre mest populære leker for både store og små barn. Våre kunders favoritter kommer fra kjente varemerker som LEGO, STOY og Disney med tidløse og holdbare leker som kan gå i arv fra barn til barn. Guttenavn fra Bibelen er fortsatt populært og brukes av 2prosent.


Marie som ett av sine navn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg