tirsdag 9. januar 2018

Bursdagshilsen til sønn

Som moren trøster sin sønn ,. Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet.


Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her.

Skal du skrive en bursdagshilsen til venninnen din, men er litt usikker på hva du skal skrive? Da har du kommet til riktig sted. Vi kan hjelpe deg som har lyst til å sende en koselig bursdagshilsen til venninnen din. Her har vi samlet en hel rekke med morsomme bursdagshilsener som garantert kommer til å bringe frem latteren!


Se også: Sitater om alder – Ordtak om alder – Bursdagsvitser – Morsomme bursdagsbilder. Hei, jeg har bare et lite spørsmål til dere her inne. Jeg skal sette inn annonse for sønnen min i avisen, og jeg er skilt, gift på nytt og min nye mann har også barn fra før.


Hva skriver man i avisen.

Bare litt nyskjerrig på hva f. Til deg fordi du er både tøff og grei. Siden vi er omtrent like gamle trenger vi ikke snakke mer om alder. Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen. Gratulerer med nok et spenstig tall i samlingen din. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født.


Vinen gjør underverker. Kom med forslag jenter. Nevøen min blir år på søndag. Skal skrive kort til han, men det er jo så vanskelig å finne på å skrive noe til han. Han er en rolig, grei og flink gutt.


Dikt om kjærlighet til sitt barn - fra en mamma. Og ugla fløy fra tre til tre og ropte hele natten i morgen skal det være fest hos Bamsen klokken atten. Bamse, Bamse, Bamse bra, fødselsdag skal Bamse ha, Hei hurra for Bamsefar som er så snill og rar. Og reven skulle skaffe kjøtt og være kokemester og bake brød og lage mat til femogtjue gjester. Ser du etter morsomme bursdagshilsener, spøker, sitater og bilder for å sette et stort smil på noens bursdag?


Vi har samlet 1morsomme bursdagshilsener for både vennene og familien din!

Her kan du velge og vrake blant de morsomste hilsene som garantert vil sette et smil på alle sine ansikter. Skriv de i bursdagskort, send de på sms eller på facebook. Bruk disse kjappe hilsene under. Leter du etter en morsom bursdagsvits?


På denne siden gir vi deg mange morsomme bursdagsvitser til noen som har bursdag. KRITISERES: Hertuginne Meghan og prins Harry får kritikk fra den rojale fansen etter det mange mener er en upersonlig bursdagshilsen til prins William. Her er hertugparene avbildet denne måneden.


Foto: NTB scanpix Vis mer. Flere har nemlig bemerket seg at dronning Elizabeth (93) delte et eget innlegg til ære for bursdagsbarnet. Skal sette inn en bursdagshilsen i avisen til min egen sønn , trenger hjelp Han blir tenåring , og vil gjerne ha noe som er litt unormal, som skiller seg litt ut.


Jungelbokens far” og frimurer. Stykket skildret en fars kjærlighet til sin sønn (John – år) – og ønsket om å oppmuntre sin sønn gjennom å skape sunne og gode holdninger til hjelp og ballast for han senere i livet. I en av Øystein Sundes sanger så synger han: Kjekt å ha og jeg lurer på om han ikke har hatt deg som rollemodell.


Du har nemlig en langt fremskreden form for samlemani, men der er vi helt forskjellige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg